Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudna tetszeni neked egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudna tetszeni neked egy cigány lány?

Figyelt kérdés

Itt az oldalon (is) rengeteget cigányoznak az emberek, és sokszor írják, hogy 'fúj, cigánnyal soha'.

Bennem is van cigány vér, és nem hiszem, hogy bármivel rosszabb lennék, mint mondjuk egy magyar.

A suliban a legjobb tanulók között vagyok, a szüleim dolgoznak, semmiféle segélyt nem kapunk, és nem járok szakadt ruhákban se. Pusztán a származásom az, ami sokaknak nem tetszhet.

Kíváncsian várom a kommenteket. :)

16/lány

2010. jan. 4. 15:46
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
66%
Vannak gyönyörű cigány lányok... én simán járnék velük. Ha nromálisak a szülők, és nem akarják, hogy vegyem el rögtön :)
2010. jan. 4. 15:48
 2/34 anonim ***** válasza:

Tetszeni tetszhet persze, vannak szép cigány lányok is ugyanúgy ahogy néger és japán is.

Ez egyénfüggő, van aki szépség, van aki belső értékek van aki származás, van aki vallás alapján választ párt és itéli el a másikat.

2010. jan. 4. 15:53
 3/34 anonim ***** válasza:
29%

aha, az ilyennel nincs gond

de több az olyan cigány akik felcsináltatják magukat, hogy kapjanak segélyt, és hogyha szakit a barátja vele félholtra verik a bátyuskái ...

2010. jan. 4. 15:53
 4/34 A kérdező kommentje:
15:53-as, az ilyeneket én is elítélem, de nem a származására vetítem ki a dolgot.
2010. jan. 4. 15:55
 5/34 A kérdező kommentje:

*származásukra

Amúgy ezek tök pozitív válaszok, kösz.

2010. jan. 4. 15:58
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

nekem tudna tetszeni, ha a családja is normális.

de az olyat elkerülném, aki rám szabadítja az egész pereputtyát, ha megharaxik rám valami miatt.. :o

F

2010. jan. 4. 16:03
 7/34 anonim ***** válasza:
80%

Na végre egy normális cigány lány!

Sok sikert neked az életben is:)

Mindenképpen tanulj tovább egyetemre is:)

Pusszancs.

L.

2010. jan. 4. 16:08
 8/34 anonim ***** válasza:
naigen. ebbe ne nagyon éld bele magad. mert ide csak olyanok írnak, azért akik igen, vagy legalábbis azt mondják, attól még korán sem biztos. mert képzeld el, ha ottvagy egy buliban, akkor szinte tuti nem mennek oda hozzád, mert első ránézésre honnan tudhatnák hogy milyenek a szüleid pl.
2010. jan. 4. 16:11
 9/34 A kérdező kommentje:

Nem élem bele magam semmibe... Csak pont azért tettem fel a kérdést, mert itt elég rendesen megy a cigányozás.

És már igenis szólítottak le buliban, csak inkább olyan helyekre járok, ahol kevésbé hátrány a származásom.

Meg azért ha valaki meglát, akkor csak látja, hogy nem a legsz*rabb családból jövök. Legalábbis remélem. :)

2010. jan. 4. 16:15
 10/34 anonim ***** válasza:
70%
van olyan cigány lány akit megdugnék de járni eggyel soha :/ nem azért mert cigány hanem mert a "testvérektől" valószínűleg félnék
2010. jan. 4. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!