Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki a nagyobb hibás? A házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki a nagyobb hibás? A házas ember, aki kikezd egy függetlennel? Vagy, aki hagyja magát elcsábítani egy nős/férjezett embernek?

Figyelt kérdés

2014. jún. 23. 14:42
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

A 2-es hozzászóló válaszát tudom egyedül elfogadni, arra az esetre felmentésnek, ha a harmadik személy áldozat, mert nem volt tudomása a házasságról.

Többi esetben mindkét fél hibás.

2014. jún. 23. 15:12
 12/24 anonim ***** válasza:
Mindhárom fél hibás szokott lenni, a feleség is.
2014. jún. 23. 15:15
 13/24 Ennyitmegér válasza:
37%

Szerintem egyértelműen az aki a kapcsolata ellenére belemegy egy megcslásba.

Aki egyedül van és élvezi az életet nem lehet hibás.

Ezzel én is így vagyok, ha valakit elcsábíthatok megteszem.

2014. jún. 23. 15:17
 14/24 anonim ***** válasza:

Jogos.Ha valaki félrekacsint, akkor ott a feleség is hibás részben. De nyilván a férfi a főkolompos.

Én pl egyetlen egy esetben tartom jogosnak a megcsalást: ha a nő mondvacsinált okokra hivatkozva nem szexel a férjével.

Egy rokonom így járt. A felesége nem szexelt vele hosszú évekig. Az oka annyi volt: mert csak. A férfi próbálkozott mindennel amivel csak lehetett, kedves volt, randizni vitte, kérdezgette, hoyg mi a baja, netán orvosi vagy lelki vagy arkámi. Semmit sem lehetett megbeszélni vele. Az utóbbi 5 évben rendszeresen csalja. És én teljes mértékben meg tudom érteni.

2014. jún. 23. 15:18
 15/24 A kérdező kommentje:
14-es én a férfi helyében elváltam volna...
2014. jún. 23. 15:30
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem olyan könnyű elválni, ha amúgy szereted meg gyerekek is vannak.
2014. jún. 23. 15:36
 17/24 anonim ***** válasza:
Pontosan.
2014. jún. 23. 15:36
 18/24 A kérdező kommentje:
Biztos nem könnyű elválni, de megcsinálható, és az ember gerince megmarad. Ja, és a gyerek általában csak kifogás, véleményem szerint tisztességesebb egyedül felnevelni egy gyereket, mint hazugságban. Azt a gyerekek ugyanúgy érzik, hogy apa és anya közt valami nincs rendben. Persze a megcsalás a könnyebb elmozdulási irány.
2014. jún. 23. 16:08
 19/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Az utolsó hozzászólásodból le is jött, hogy nő vagy. Fel sem merül benned, hogy le kellene mondanod a gyerekedről, hiszen a bíróság úgyis neked ítéli, hisz te vagy az anyja, és ez a bíróság részéről rendben is van így, és ez a gyerek szempontjából is jobb így. Eddig okés.

De most próbáld meg picit empatikusabban is kezelni a kérdést. Tételezzük fel, hogy férfi vagy, vagy esetleg úgy vagy nő, hogy válás esetén a bíróság a párodnak ítélné meg a gyereket, ha kenyértörésre vinnéd a dolgot. Akkor is ilyen egyenes gerinccel lemondanál a gyerekedről? 2 hetente hétvégenként nálad lehetnének a gyerekeid, feltéve ha a sértett expárod nem farag még ebből is le. Akkor is ilyen simán vállalnád az egyenes gerinces válást, ha utána elvennék tőled a gyerekeidet? A fizetésed jelentős része gyerek/fő függvényében meg automatikusan menne a válás után az exedhez. Gondolom ez esetben már picit jobban megfontolnád ezt, igazam van?

Nem olyan nehéz ám úgy ugrálni, hogy csak a gyerekeid apját cseréled le egy új, kedvesebb csókára, megmarad a kégli, a gyerek(ek), no meg még az exednek is támogatnia kell téged törvényi kötelezettségénél fogva.

Egyébiránt nem vagyok érintett a témában, nincs gyerekem, csakhogy azt ne gondold, hogy azért írom ezt neked, mert elvált, megszivatott apuka vagyok. Azért írom ezt neked, mert csak szimplán felmerült bennem a kíváncsiság, hogy ilyen feltételek mellett is borítanál-e mindent, ha már meguntad a férjedet?

2014. jún. 23. 16:47
 20/24 A kérdező kommentje:
Igen borítanék, ahogy meg is tettem..:) Egy boldogabb élet reményében! És bármikor újra megtenném, szerintem a gyerekeink is sokkal kiegyensúlyozottabbak és mi is. Annak biztos komoly oka van, ha egy nő nem akar szexuális életet élni a férjével, én sem viselném egy férfi helyében, de nem ez lenne számomra a megoldás.
2014. jún. 23. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!