Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek? Őszintén!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Őszintén!

Figyelt kérdés

van egy srác,velem egykorú.amikor odanéztem,engem nézett,inkább bambult(szal engem nézett a bambulás előtt,és belemélyedt a nézésembe!:)

aztán órán asszem h rám mosolygott,de nem biztos.

ez most mit jelent? lehet hogy teccem neki?

2010. jan. 4. 14:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
ez még nem jelenthet semmit. én is szoktam mást úgy bámolni, hogy észre se veszem, és sokszor csak úgy rámosolygok az emberekre.
2010. jan. 4. 14:08
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne ha megkérdeznéd tőle?

Most őszintén, se téged, se őt nem ismerjük, nem láttuk a jelenetet és még gondolatolvasók se vagyunk.

2010. jan. 4. 14:08
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
hát figyelj ha megvan az msn-címe írj rá aztán beszélgess vele aztán ha látod hogy utána majd ő kezd el rád írogatni biztos bejössz neki... Am meg én is amikor bámészkodok órán ha csajt nézek vagyis általában mindig xD akkor ha szemembe néz mosolygok még ha nem is tetszik a lány... Egy mosolytól még nem dőlt össze a világ : P : )
2010. jan. 4. 14:09
 4/14 A kérdező kommentje:

azért nem kérdezem meg,mert félek hogy beégek!

nem lehetne ezt valagyan kideríteni?nem barátnőkön keresztül?ez olyan kedves-szerelmes nagyon őszinte mosoly volt!:)

akkor hogyan hódítsam meg?vmi tipp?

2010. jan. 4. 14:17
 5/14 anonim ***** válasza:
Az előttem lévő válaszolóval egyetértek.
2010. jan. 4. 14:17
 6/14 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni, csak úgy, bármiről, aztán majd alakulnak a dolgok.
2010. jan. 4. 14:19
 7/14 A kérdező kommentje:
amúgy az uccsó író megadja az msn címét? aki azt írta hogy általában csajt néz órán.nem akarok tőle semmit,csk kérdezgetni szeretnék,és nem itt!:)
2010. jan. 4. 14:19
 8/14 anonim ***** válasza:
ja alexmor@freemail.hu : )
2010. jan. 4. 14:20
 9/14 anonim ***** válasza:
Múltkor koncerten voltam és ott volt az osztálytársam, elő zenekarok voltak nem azt vártam és csak néztem, és utána esett le, hogy én az osztálytársamat tátott szájjal nézem...×D alig volt gáz.. :D amúgy én is szoktam csak úgy mosolyogni az emberekre...amúgy lehet, hogy tetszel neki, az én oszttársam is ezt csinálja meg jön oda ahol pont én vagyok és elkezd gyengén bokszolni velem ×D pedig év eleje után pár héttel jött. Várj még egy kicsit és megtudod =)
2010. jan. 4. 14:21
 10/14 A kérdező kommentje:
de annyira cuki,és már csak fél év,és elballagunk! és sajnos nem ugyanabba a suliba megyünk.:(
2010. jan. 4. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!