Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire jó csaj lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire jó csaj lennék?

Figyelt kérdés

Az egyik oszt.társam unokatesójával szoktam beszélgetni es egy suliba is járunk. Azt mondta 2 fiú nagyszünetben engem követnek es rólam beszélnek meg a fenekemet nézik,azt mondta majdnem minden nagyszünetbe. Akkor kettő osztálytàrsa mikor megyünk fel a lépcsőn úgy tetszenk minta fogdosnák a fenekemet.Felsorolt 15 emebert akitől megkérdezte hogy jó csaj vagyok e és mind azt mondta hogy igen meg hogy szúrnám.. Akkor megkérdezte az összes oszt.társam ki a legjobb csaj az osztályban és mind engem mondott, összesen lányok 6 vagyunk. De az összes oszt.társam azt mondja jófej vagyok vicces stb. De nem csak a seggemről van szó hanem rólam is,de ő csak a fenekes példákat mondta. Van egy olyan fiú aki ha valami vicces vagy valami történik mindig elmondja nekem és persze nem mondom azt hogy kit érdekel. Van egy olyan barátnőm aki az oszt.társaimnak a haját megtépi,kigáncsolja de csak viccből... Én nem bántom őket esetleg nagyon ritkán ráverek a hátára ha valamit csinálnak :D de persze nem olyat hogy a gyerek 3 hétig a kórházban van. Gyakorin már tettem fel képet a barátommal de ilyen válszok is érkeztek: túl dögös hozzàd,jó csaj,szúrnám.. (Nem vagyok ku**@,ri***c sem. Nem csinálok semmit normálisan viselkedem és öltözködöm divatosan de mégsem kihívóan. Lehet tetszik ez nekik.

13l

2014. jún. 22. 20:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Itt nincs kérdés,csak kérkedésből írtad.

És valószínüleg túlzás.

Aki 13 évesen tényleg ennyire jó csaj,annak a saját esze is megvan és nem ír ki ilyet.

2014. jún. 22. 22:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Tegyél ki egy képet ide magadról, aztán pillanatokon belül megtudod, hogy annyira jó csaj vagy-e.
2014. jún. 22. 22:06
 13/14 anonim válasza:
Csak egy önbizalomhianyos kis tini lány aki mindenkinek tetszeni akar...
2018. ápr. 27. 20:42
 14/14 anonim válasza:

Dehogy vagy szép csak beképzelt :”D

Remelem ennyi idő alatt megjött az eszed

2018. aug. 30. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!