Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire jó csaj lennék?
Az egyik oszt.társam unokatesójával szoktam beszélgetni es egy suliba is járunk. Azt mondta 2 fiú nagyszünetben engem követnek es rólam beszélnek meg a fenekemet nézik,azt mondta majdnem minden nagyszünetbe. Akkor kettő osztálytàrsa mikor megyünk fel a lépcsőn úgy tetszenk minta fogdosnák a fenekemet.Felsorolt 15 emebert akitől megkérdezte hogy jó csaj vagyok e és mind azt mondta hogy igen meg hogy szúrnám.. Akkor megkérdezte az összes oszt.társam ki a legjobb csaj az osztályban és mind engem mondott, összesen lányok 6 vagyunk. De az összes oszt.társam azt mondja jófej vagyok vicces stb. De nem csak a seggemről van szó hanem rólam is,de ő csak a fenekes példákat mondta. Van egy olyan fiú aki ha valami vicces vagy valami történik mindig elmondja nekem és persze nem mondom azt hogy kit érdekel. Van egy olyan barátnőm aki az oszt.társaimnak a haját megtépi,kigáncsolja de csak viccből... Én nem bántom őket esetleg nagyon ritkán ráverek a hátára ha valamit csinálnak :D de persze nem olyat hogy a gyerek 3 hétig a kórházban van. Gyakorin már tettem fel képet a barátommal de ilyen válszok is érkeztek: túl dögös hozzàd,jó csaj,szúrnám.. (Nem vagyok ku**@,ri***c sem. Nem csinálok semmit normálisan viselkedem és öltözködöm divatosan de mégsem kihívóan. Lehet tetszik ez nekik.
13l
13 evesen?? Mondjuk ennyi idosen h szurnam?!? Nem ezen kene agyalni.
De akkor most minek a kerdes? Nemnegyertelmu h tetszel sok mindenkinek?
Őszintén már érdekel, hogy hogy nézel ki. (Nem szabad idegeneknek képeket küldeni, de egy szolidabbat, amin látszik milyen jócsaj vagy küldhetnél pü-ben...)
Amúgy vicces, hogy jósegg meg szúrnám stb. 13 évesen:D Dehát ez van, mindenesetre tetszel a srácoknak az biztos.
Pár év múlva nagyon fogsz nevetni ezen a 'kérdéseden'.
Olvasd majd vissza! :)
Én jót nevettem ezen a kérdésen:D
Jaj, de jó lenne megint tinédzsernek lenni:)
Suli hogy megy?
13 evesen pasizol? Azt hiszem te leszel a kovetkezo aki kerdest tesz ki 15 evesen terhes lett es h most mit csinaljon! Na majd akkor ha szultel ennyi idosen legyel meno :P
Maraphara jo segge lehet egy 13 evesnek. Negger seggel aldott meg... most ez komoly??? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!