Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan indul a melegfelvonulás?
#10 Szóval homofób létemre, látens meleg vagyok hmm... Mesélj még!
És nem minden egyes nap hetero felvonulás... látom, nem tudod a felvonulás szó definícióját.
Én egy picit többet foglalkoztam eddig a témával.
Egy dolog tény, szögezzük le: a melegeket is megilleti az az alkotmányos alapjog, mely a szabad gyülekezést teszi lehetővé. Ennyi. Innentől kezdve erről ne legyen vita, mert aki ezt kétségbe vonja, a jogrendszer és a demokrácia alapját vonja kétségbe. Lehet menni Észak-Koreába vagy Iránba, ott ilyen nincs.
A melegek azért gyűlnek össze és vonulnak fel, mert jól akarják érezni magukat, egyúttal megemlékeznek az 1969-es meleg forradalomról, a Stonewall lázadásról.
A melegek parádéja a világ normálisabbik felén népünnepély, senkit sem zavar, a heterók, a kisgyerekes szülők ugyan úgy részt vesznek, mint a nőnek öltözött, kifestett férfiak és a konszolidált párok.
Magyarországon is békében és vidámságban zajlott a Pride, egészen addig, amíg a politika a zavarkeltés érdekében rá nem uszította a melegekre a huligánokat. Ez sajnos történelmi tény, történelmi bűn.
A világ egyik legnagyobb melegfelvonulása 2014.június 13-án, pénteken volt Tel Avivban. Igen, az erősen vallásos Izrael fővárosában. Akit érdekel, szívesen mutatok fotókat, videókat.
A Budapest Pride 2014 programfüzete az alábbi linken letölthető:
A homofóbok nagy része látens meleg.
Egy valóban homofób kerüli a melegeket,illetve a meleg kérdéseket.
De te direkt rákeresel.
Minek?Ha ennyire nem szereted a melegeket,akkor ne keresd a társaságukat.
Bár szerintem az ilyen emberek antiszociálisak,mint te.
Nem tudod elfogadni,hogy a világ nem hozzád idomul.
Ha csak nem vagy vmi milliárdos,aki elbújhat a világ elől és élheti kényelmesen az életét,akkor nem tudod elkerülni az embereket,a különböző csoportokat.Mert az emberek egy helyen élnek,nem kolóniákra osztva.
Amúgy meg miért kell minden évben ide írni a véleményedet?
Egyszer már leírtad.Senki nem kíváncsi rá.
Te nem érted a felvonulás értelmét.
Lehetne sztrájknak is hívni,de ez egy békésebb verziója.
A sztrájkolók szoktak erőszakosan fellépni.
A felvonulás egy békés mozgalom,figyelemfelkeltés.
Azért kell a figyelemfelhívás,hogy az emberek tájékozottabbak lehessenek.
Ha van kérdésük,kérdezhessenek.
Sokan azt hiszik nem ismernek melegeket.
Mindenki ismer melegeket,mivel a népesség 10% kb meleg.
A melegek nem a szexet akarják kivinni az utcára,hanem a szexualitáshoz köthető szociális vonatkozásokat.
A közösségekben(munkahelyen,iskolában) az ember társaságban van,ahol témába kerül a dolog.Mert az emberek nem robotok,nem munkára és tanulásra vannak programozva,hanem kommunikációs lények.
Gondolom a munkelyen,iskolában te sem csak az a munkával,iskolával kapcsolatos dolgokkal szoktál találkozni.
"Egy valóban homofób kerüli a melegeket,illetve a meleg kérdéseket.
De te direkt rákeresel."
Kezdjük ott, hogy nem keresek rá a meleg kérdésekre...
"Amúgy meg miért kell minden évben ide írni a véleményedet?
Egyszer már leírtad.Senki nem kíváncsi rá."
Egy anonim oldalon, azt se tudod ki vagyok, de megmondod hogy én írtam ilyen kérdésekhez minden évben, gratulálok!
"Minek?Ha ennyire nem szereted a melegeket,akkor ne keresd a társaságukat.
Bár szerintem az ilyen emberek antiszociálisak,mint te. "
Nem keresem a melegek társaságát és nem vagyok antiszociális se, szóval ezt is bebuktad.
"Te nem érted a felvonulás értelmét. "
Igen?Te írtad idézem "
Minden egyes nap heterófelvonulás.
Nézz szét az utakon ember!!!! " Szétnézek, de sehol sem látok kordonnal elszigetelt, rendőrség által bebiztosított és forgalom akadályozó felvonulást.
Vannak normális felfogású melegek is, akik nem mennek vonulgatni, velük nincs bajom, de aki ráerőlteti a népre hogy én már pedig meleg vagyok és félmeztelenül ugrál a kamionon az még szép hogy ellenszenvet kelt másokban.Tartsák magukban és kész nem tartozik másra, hogy melegek.
Szóval összetéveszthettél valakivel, képzeld nem csak 1 ember nem tolerálja a meleg felvonulást, lehet ez új számodra.Nem fogok válaszolni többet, mert nincs kedvem fölöslegesen idegelni magam.
Köszönöm a megtisztelő figyelmet!
Akkor te se nyalogasd a heteró párodat az úton meg ne fogd meg a kezét.
Ne reklámozd,hogy te mekkora heteró vagy,mert az nem oda való.
Annyira önző és buta vagy,hogy téged 1 nap egy esemény is kiborít,másnak az egész élete egy korlátozás,ez ellen küzdenek.
1 napot nem bírsz ki,de mástól elvárnád,hogy egész életében neked tetszően éljen.Szánalmas vagy.
Ha még aktuális, akkor a Kossuth Lajos téren az Alkotmány utca találkozásánál van gyülekező 15:00-15:45-ig
Július 5.én
Csak a tisztán látás kedvéért:
A kordonok nem azért vannak, hogy a békésen, vidáman felvonó emberektől megvédjék a békés járókelőket, hanem azért vannak, mert fasiszta, mocskos vadállatok fenyegetnek békés, törvénytisztelő, alkotmányos jogaikkal élő embereket.
Érted? Csak mondd, hogy megértetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!