Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan indul a melegfelvonulás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan indul a melegfelvonulás?

Figyelt kérdés
mert én felszeretnék vonulni, mert soha az életemben nem voltam még a melegfelvonuláson

2014. jún. 22. 19:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

#10 Szóval homofób létemre, látens meleg vagyok hmm... Mesélj még!

És nem minden egyes nap hetero felvonulás... látom, nem tudod a felvonulás szó definícióját.

2014. jún. 24. 20:56
 12/19 anonim ***** válasza:

Én egy picit többet foglalkoztam eddig a témával.

Egy dolog tény, szögezzük le: a melegeket is megilleti az az alkotmányos alapjog, mely a szabad gyülekezést teszi lehetővé. Ennyi. Innentől kezdve erről ne legyen vita, mert aki ezt kétségbe vonja, a jogrendszer és a demokrácia alapját vonja kétségbe. Lehet menni Észak-Koreába vagy Iránba, ott ilyen nincs.

A melegek azért gyűlnek össze és vonulnak fel, mert jól akarják érezni magukat, egyúttal megemlékeznek az 1969-es meleg forradalomról, a Stonewall lázadásról.

A melegek parádéja a világ normálisabbik felén népünnepély, senkit sem zavar, a heterók, a kisgyerekes szülők ugyan úgy részt vesznek, mint a nőnek öltözött, kifestett férfiak és a konszolidált párok.

Magyarországon is békében és vidámságban zajlott a Pride, egészen addig, amíg a politika a zavarkeltés érdekében rá nem uszította a melegekre a huligánokat. Ez sajnos történelmi tény, történelmi bűn.

A világ egyik legnagyobb melegfelvonulása 2014.június 13-án, pénteken volt Tel Avivban. Igen, az erősen vallásos Izrael fővárosában. Akit érdekel, szívesen mutatok fotókat, videókat.

A Budapest Pride 2014 programfüzete az alábbi linken letölthető:

[link]

2014. jún. 24. 22:11
 13/19 anonim ***** válasza:

A homofóbok nagy része látens meleg.

Egy valóban homofób kerüli a melegeket,illetve a meleg kérdéseket.

De te direkt rákeresel.

Minek?Ha ennyire nem szereted a melegeket,akkor ne keresd a társaságukat.

Bár szerintem az ilyen emberek antiszociálisak,mint te.

Nem tudod elfogadni,hogy a világ nem hozzád idomul.

Ha csak nem vagy vmi milliárdos,aki elbújhat a világ elől és élheti kényelmesen az életét,akkor nem tudod elkerülni az embereket,a különböző csoportokat.Mert az emberek egy helyen élnek,nem kolóniákra osztva.

Amúgy meg miért kell minden évben ide írni a véleményedet?

Egyszer már leírtad.Senki nem kíváncsi rá.

Te nem érted a felvonulás értelmét.

Lehetne sztrájknak is hívni,de ez egy békésebb verziója.

A sztrájkolók szoktak erőszakosan fellépni.

A felvonulás egy békés mozgalom,figyelemfelkeltés.

2014. jún. 24. 22:36
 14/19 anonim ***** válasza:

Azért kell a figyelemfelhívás,hogy az emberek tájékozottabbak lehessenek.

Ha van kérdésük,kérdezhessenek.

Sokan azt hiszik nem ismernek melegeket.

Mindenki ismer melegeket,mivel a népesség 10% kb meleg.

A melegek nem a szexet akarják kivinni az utcára,hanem a szexualitáshoz köthető szociális vonatkozásokat.

A közösségekben(munkahelyen,iskolában) az ember társaságban van,ahol témába kerül a dolog.Mert az emberek nem robotok,nem munkára és tanulásra vannak programozva,hanem kommunikációs lények.

Gondolom a munkelyen,iskolában te sem csak az a munkával,iskolával kapcsolatos dolgokkal szoktál találkozni.

2014. jún. 24. 22:41
 15/19 anonim ***** válasza:

"Egy valóban homofób kerüli a melegeket,illetve a meleg kérdéseket.

De te direkt rákeresel."

Kezdjük ott, hogy nem keresek rá a meleg kérdésekre...

"Amúgy meg miért kell minden évben ide írni a véleményedet?

Egyszer már leírtad.Senki nem kíváncsi rá."

Egy anonim oldalon, azt se tudod ki vagyok, de megmondod hogy én írtam ilyen kérdésekhez minden évben, gratulálok!

"Minek?Ha ennyire nem szereted a melegeket,akkor ne keresd a társaságukat.

Bár szerintem az ilyen emberek antiszociálisak,mint te. "

Nem keresem a melegek társaságát és nem vagyok antiszociális se, szóval ezt is bebuktad.

"Te nem érted a felvonulás értelmét. "

Igen?Te írtad idézem "

Minden egyes nap heterófelvonulás.

Nézz szét az utakon ember!!!! " Szétnézek, de sehol sem látok kordonnal elszigetelt, rendőrség által bebiztosított és forgalom akadályozó felvonulást.

Vannak normális felfogású melegek is, akik nem mennek vonulgatni, velük nincs bajom, de aki ráerőlteti a népre hogy én már pedig meleg vagyok és félmeztelenül ugrál a kamionon az még szép hogy ellenszenvet kelt másokban.Tartsák magukban és kész nem tartozik másra, hogy melegek.

2014. jún. 25. 00:04
 16/19 anonim ***** válasza:

Szóval összetéveszthettél valakivel, képzeld nem csak 1 ember nem tolerálja a meleg felvonulást, lehet ez új számodra.Nem fogok válaszolni többet, mert nincs kedvem fölöslegesen idegelni magam.

Köszönöm a megtisztelő figyelmet!

2014. jún. 25. 00:11
 17/19 anonim ***** válasza:

Akkor te se nyalogasd a heteró párodat az úton meg ne fogd meg a kezét.

Ne reklámozd,hogy te mekkora heteró vagy,mert az nem oda való.

Annyira önző és buta vagy,hogy téged 1 nap egy esemény is kiborít,másnak az egész élete egy korlátozás,ez ellen küzdenek.

1 napot nem bírsz ki,de mástól elvárnád,hogy egész életében neked tetszően éljen.Szánalmas vagy.

2014. jún. 25. 00:22
 18/19 anonim ***** válasza:
90%

Ha még aktuális, akkor a Kossuth Lajos téren az Alkotmány utca találkozásánál van gyülekező 15:00-15:45-ig

Július 5.én

[link]

2014. jún. 25. 12:25
 19/19 anonim ***** válasza:

Csak a tisztán látás kedvéért:

A kordonok nem azért vannak, hogy a békésen, vidáman felvonó emberektől megvédjék a békés járókelőket, hanem azért vannak, mert fasiszta, mocskos vadállatok fenyegetnek békés, törvénytisztelő, alkotmányos jogaikkal élő embereket.

Érted? Csak mondd, hogy megértetted.

2014. jún. 25. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!