Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után ti miről beszéltek?
Figyelt kérdés
Mikor végeztünk odabújok a páromhoz és sokszor azt érzem, hogy mondanom kéne neki vmit, de nem jut semmi eszembe, teljesen üresnek érzem a fejem. Pedig alapjáraton tudunk mindenféléről beszélgetni. Kicsit furán érzem magam, mert nem volt még egy olyan barátom se, aki mellettem feküdt volna még utána és vmiért úgy érzem szükség lenne ilyenkor a kommunikációra.2014. jún. 22. 15:43
1/7 anonim válasza:
Mondd el max. hogy jó volt aztán kész. Felesleges ilyenkor bármit is erőltetni. Pihizzetek, vagy csináljátok tovább. ;)
2/7 anonim válasza:
Leginkább semmiről. Olyan állapotban vagyok utána, hogy sokszor még más pozícióba fordulni sincs erőm, az agyam az alapjárat 10 %-án működik, és nem vágyom semmi másra, minthogy ernyedten elnyúljak az ágyon, és élvezzem az a nyugalmat és békét. A simogatás tud jólesni olyankor, nem a beszélgetés.
De nyilván mindenki máshogy van ezzel. :-)
3/7 anonim válasza:
Hogy miért nem vette ki mielőtt elélvezett :'D
4/7 anonim válasza:
Leginkább semmiről ne beszélj, ha nem jut eszedbe semmi.
Tudom, a nőkre másképp hat a szex, feldobja őket, akár az egész éjszakát végigdumálnák, de ha amúgy se jut eszedbe semmi, akkor inkább hagyjad. A férfiak ilyenkor aludni szeretnek a legjobban.
7/7 anonim válasza:
Mi szoktunk beszélgetni, nem folyamatosan, csak egy-egy mondatot vagy ami arról eszünkbe jut, de nem az a cél hogy ne legyünk csendben, hanem csak olyankor jut eszembe, ami napközben nem, csak akkor, hogy a karjaiban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!