Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14/18éves csajok ti miröl beszéltek a pasitokal?
Figyelt kérdés
romantika2012. aug. 27. 21:14
1/8 anonim válasza:
Bármiről, én általában mindent megbeszélek vele.
2/8 A kérdező kommentje:
pl?
2012. aug. 27. 22:18
3/8 anonim válasza:
milyen csajok jönnek be neki zőz e még hány csajjal volt már hány barátnője volt meddig tartottak a kapcsolatai.. bla bla..
4/8 anonim válasza:
Ami spontán eszembe jut.:D Kölcsönösen fárasztjuk egymást.:D
5/8 A kérdező kommentje:
nah te utolso komentárolo mondj példákat kiváncsi vagyok :D
2012. aug. 29. 01:36
6/8 anonim válasza:
Pff példát?xD Megbeszéltük a menstruációmat, véletlenül akkor hívtam fel amikor éppen "azt" csinálta - utána azt is kibeszéltük poénból, megbeszéltük melyikünk hogyan vesztette el...(Bár azt már kicsit nehezen szedtem ki belőle.xD) Mondom ami éppen szóba jön, nem szégyenlősködünk.:D
7/8 anonim válasza:
az durva amúgy filmek zenék hobbi nagyon sok minden van
8/8 A kérdező kommentje:
okés kösziii még valami?
2012. aug. 29. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!