Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Ugyvolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Ugyvolt hogy összeköltözünk és most nem áll készen :S a barátnőm pedig nagyon akarta ugy mint én.

Figyelt kérdés
Meg volt beszélve barátnőmmel hogy betölti a 18at és költözünk(amit nagyon vár/várt) és most meggondolta mert nem nagyon akarja az annyát otthagyni (most gondolt arra a részére a költözésnek hogy külön lessz a szüleitől főképp az annyátol)pedig nem költözünk messzire mert ugyanugy pesten leszünk valahol és megakarja várni amig be fejezi a sulit (gondolván hogy akkorra készen lessz elhagyni az otthonát) ami 1 kicsit sok idő mert 13 osztályig megy a sulija.Most nyeljem le és várjam ki vagy probáljam még rávenni.(vagy lehet addigra meggondolja és okés lessz?)Félt hogy elfogom hagyni emiatt(hülye gondolat mert nagyon szeretem őt )de téved csk annyi hogy elszomoritott mert én nagyon vártam már azt a pillanatot és most többet kell várjak :( mit tegyek skaccok?szivem szerint megvárnám amig felkészül csk tudjátok ez olyan érzés hogy pl kaptok valamit egy adott időpontban amire mindennél jobban vágytatok és egyszer csk pákk eltolódik.
2010. jan. 4. 00:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha igazán szereted, nem kérdés: VÁRD meg, míg ténylegesen felkészül rá.

Igazából szerencsés vagy, mert még fejben végiggondolta, s ez alapján döntött így. Tanulóként azért egyszerűbb is otthon lakni, no meg attól még, hogy eljön az a nagy nap, amikor papíron nagykorúvá válik, a szüleit nem mindig könnyen hagyja el az ember.

Képzeld el, ha összehoztatok volna mindent, elköltöztök és csak akkor jött volna rá, hogy ez neki még korai. Lesz még egy csomó időtök együtt lakni. Háztartás mellett tanulni meg nem éppen a legkönnyebb dolog. Más, ha otthon besegít az anyukájának.

Tarts ki mellette, megfontolt lány, ami nekem pl. nagyon is szimpatikus.

2010. jan. 4. 00:27
 2/2 anonim ***** válasza:

18 évesen énse költöztem volna össze senkivel

22 vagyok most,még tanulok,nekem is van párom,akivel jo lenne összeköltözni,de majd csak ha melozok,lesz rendes fizum,most még jo ha annyit keresek,ami épphogy elég saját magamra,az nem okés,ha a pasi tart el...

2010. jan. 4. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!