Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan nőről, aki a párjával töltött együttlétekről ( sex), egy neten egy napja megismert emberrel beszél?
Azért nem kell elsőre elmesélni egy olyan embernek akit pár napja ismert meg. De ha egy régi ismerős szerintem lehet róla beszélni ha úgy adódik.
Nekem is van egy netes fiú barátom, sosem találkoztunk még, de 2 éve ismerjük egymást és 3-4 naponta szoktunk beszélgetni akár webkamozunk is, és olyanok vagyunk mintha már gyerekkorunk óta ismernénk egymást. Pedig nekem is van barátom, neki is van barátnője, sőt én az ő barátnőjét személyesen is ismerem mert 9-10. osztályba együtt jártunk csak ő elköltözött, és ez is 1 éve derült ki amikor a srác mesélt rólam a barátnőjének.
Sok mindent tudunk egymásról, és ezeket is megszoktuk beszélni ha vannak kétségeink mert megbízunk egymásba, a srác akivel beszélgetek 4 évvel idősebb nálam, 22 éves de ő sok mindent elmond nekem ahogyan én is neki mert nem az a mai srác aki mindent szét kűrtől, meg kiröhög és lenéz ha valami olyat mondok ami nekem probléma de igazából jelentéktelen. Persze szoktunk sokat hülyéskedni, de ő mindig úgy van vele hogy meghallgat, megért és segít.
A barátnője is ezt bírja benne mert bármi komolyról beszélgetnek mindig fűzz hozzá 1-2 poént meg picit hülyéskedik de nagyon komolya is hozzá áll ehhez, poénkodik egy picit utána komolyan mondja véleményét, tanácsait és hihetetlen esze van 22 évesen. Igaz hogy nem volt egy jó tanuló meg egyszerű szakmunkás, de nem ez a lényeg mert lehet nincs annyi szakmája mint amennyi tudása a dolgokról, mert ezere mesterként ért a dolgokhoz szinte mindenhez, miközben egyszerű könnyűgépkezelő és lakatos szakmája van.
Én alapból nem beszélek senkivel a nemi életemről a Páromon kívül. Szerintem ez csak két emberre tartozik! ;) Persze az más, ha általánosságban beszélget valaki a szex-ről, de konkrétan én a saját nemi életemről tuti nem beszélgetnék se ismerőssel, se ismeretlennel. :D Most lehet mondani, hogy konzervatív vagyok.. :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!