Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meddig várnátok, hogy találkozhassatok egy neten megismert lánnyal/fiúval?
Találkozó előtt mindenképpen cserélnék képet és akkor megtudhatod, hogy van-e értelme találkozni, mert lehet, hogy jól elbeszélgetsz vele, de ha nem tartod külsőre vonzónak, akkor az a komoly kapcsolathoz kevés.
Egyébként pedig 2-3 hétnél többet nem várnék az első személyes találkozóra. 31N
Mi egy hónapot vártunk a jelenlegi barátommal. Nem társkeresőn ismerkedtünk meg, csak egymásra találtunk a neten (nem, nem facebookon..), és most másfél éve vagyunk együtt. (:
Szerintem egy-két hónapnál többet várni nem érdemes, ha ennyi idő után sem akar találkozni, nem biztos, hogy később készen lesz rá. Mi lenne, ha kezdetnek küldenétek egymásnak fotókat? Akkor talán könnyebb lenne belemenni ebbe a találkozósdiba. (:
18/L
A lányok általában tartanak az ilyen találkozóktól, pláne ha olyannal kell találkozni, akiről még képet sem látott... Szerintem mielőbb ejtsetek meg egy képcserét, csak a miheztartás végett...
Nekem van némi tapasztalatom a netes ismerkedésben. Az elején úgy voltam vele, hogy tök mindegy kivel beszélgetek és mennyire jövünk ki jól én nem nagyon akarnék azzal a valakivel találkozni, mert úgy gondoltam, hogy nem tudnék "felvállalni" egy neten indult kapcsolatot. Aztán megismerkedtem a neten egy fiúval, akivel nagyon nagy volt az összhang és elértünk ahhoz a ponthoz, amikor vagy lépünk és találkozunk, vagy elfelejtjük egymást. Belementem, találkoztunk és egy merő csalódás volt az egész. A srác totál nem az volt élőben, mint akinek mutatta magát... Úgyhogy itt le is zártuk. Utólag már nagyon örülök, hogy nem levelezgettünk még hónapokig, hanem kb 3 hét után találkoztunk, mert akkor még rosszabb lett volna a csalódás...
Úgyhogy én azt javaslom, próbáld meg valahogy rávenni a lányt, hogy próbáljátok meg. :) 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!