Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » (kép) vélemény? A koromat ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(kép) vélemény? A koromat ne kérdezétek találjátok ki!?

Figyelt kérdés

www.kepfeltoltes.hu/view/140619/Snapshot_20140619__6__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

www.kepfeltoltes.hu/view/140619/Snapshot_20140619__4__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

2014. jún. 19. 14:49
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
hogy mit szeretne elérni? valószínűleg az osztálytársnői már előrébb járnak a pubertásban és esetleg némi kisebbrendűségi komplexus kezdett benne kialakulni, ezért aztán ismerve az itteni közösséget, várja, hogy növeljék az önbizalmát.
2014. jún. 19. 18:15
 32/33 anonim válasza:

ne piszkáljátok a kislányt még kislány és változhat...

nem értem én sem a kérdésedet és azt sem mire is vagy kíváncsi...egy jó tanács: ne mások véleménye számítson , hanem , hogy te hogy érzed magad a bőrödben és a korodat valójában a viselkedésed határozza meg :)

+ te még fejlődő szervezet vagy változni fogsz még és nem lehet tudni milyen leszel 18 éves korodban pl. de szerintem ezzel kár foglalkoznod :) tanulj , illetve szórakozz természetesen ahogy a korod beliek nem az önmutogatástól lesz valaki (nagylány)

én 21 éves lány vagyok és hugom épp ebben a korban van mint te úgyhogy tudom mit érzel :)

2014. júl. 1. 16:54
 33/33 anonim ***** válasza:
Mivel ez a kérdés "vélemény?".Ezért nehinném hogy sok eszed lehet és a téged védőknek sem,kiteszel egy képet a melleidről(igaz ruhában),de akkor is 12 vagy és véleményt kérsz,mégha nőiesedsz is ez nem kifogás,ezzel simán vissza tud élni aki olyan,ráadásul meg is mondod hogy 12 vagy.Ha pedofilok fognak zaklatni akkor ne lepődj meg.Ráadásul szerinted mid gondolnának a szüleid ha ezt látnák, hogy egy oldalra kiteszel egy ilyen képet magadról idegeneknek,főleg hogy itt annyi perverz van hogy az nemigaz.Ahogy az egyik kommentelő is leírta 12 évesen még játszott és én is barátokkal stb,nem mutogattuk magunkat meggondolatlanul.
2014. júl. 1. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!