Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(kép) vélemény? A koromat ne kérdezétek találjátok ki!?
www.kepfeltoltes.hu/view/140619/Snapshot_20140619__6__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
www.kepfeltoltes.hu/view/140619/Snapshot_20140619__4__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Elolvastam a hozzászólásokat...
Ennyi erővel ha mentek az utcán és megnézitek a (kis)lányokat, már egyik másik úgy festi magát, mint az anyja, tehát bárkit le lehetne qrvázni ezalapján... :-)
Ennyi idősen az ember keresi önmagát, kiváncsi más emberek véleményére, szerintem ez a 12 éves kérdező is ezzel a szándékkal kiváncsiskodott, nem hiszem, hogy máris így akarna pénzt keresni... :-)
Tehát a hozzászólók jól bemutatják milyenek az emberek, képesek egy betűből egész regényt kovácsolni: előítélet! :-)
Nagyon szánalmasak a hozzászólások. Hagyjátok már békén szerencsétlent!
Egyébként 12-14 évesen kezd el nyílni a lányok nőiessége, és először ezzel nem tudnak mit kezdeni, és ilyenkor jöhet egy kis magamutogatás, vagy béna sminkelés, de ez még önmagában semmit nem jelent.
Nekem is volt ilyen időszakom, rám is mondtátok volna, hogy miféle ordas ribi vagyok, mégsem szexeltem 19 éves koromig, és egy erkölcsös felnőtt nő lett belőlem.
Attól, hogy a kiscsaj lefotózza a mellét RUHÁBAN, még nem kell játszanotok az erkölcscsősz felnőttet, és nem kell sztorikat keríteni, hogy majd 15 évesen megy a szülőszobára. :D Nem érzitek kicsit viccesnek, így jobban belegondolva?
ööööhm... megmondani a szüleinek? :D az egyetlen normális választ meg lepontozni?
más örömötök se legyen ebben a rohadt kis életetekben, szívből kívánom!
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!