Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » (kép) vélemény? A koromat ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(kép) vélemény? A koromat ne kérdezétek találjátok ki!?

Figyelt kérdés

www.kepfeltoltes.hu/view/140619/Snapshot_20140619__6__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

www.kepfeltoltes.hu/view/140619/Snapshot_20140619__4__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

2014. jún. 19. 14:49
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Miért kell már 12 évesen ekkora ordas nagy rib**ncnak lenned?
2014. jún. 19. 15:10
 22/33 anonim ***** válasza:
nekem feláll rád... :)
2014. jún. 19. 15:13
 23/33 anonim ***** válasza:
Te még csak egy kis punci vagy, ne P I C S Á S k o d j ennyi idősen.
2014. jún. 19. 15:17
 24/33 anonim ***** válasza:
54%

Elolvastam a hozzászólásokat...

Ennyi erővel ha mentek az utcán és megnézitek a (kis)lányokat, már egyik másik úgy festi magát, mint az anyja, tehát bárkit le lehetne qrvázni ezalapján... :-)

Ennyi idősen az ember keresi önmagát, kiváncsi más emberek véleményére, szerintem ez a 12 éves kérdező is ezzel a szándékkal kiváncsiskodott, nem hiszem, hogy máris így akarna pénzt keresni... :-)

Tehát a hozzászólók jól bemutatják milyenek az emberek, képesek egy betűből egész regényt kovácsolni: előítélet! :-)

2014. jún. 19. 15:19
 25/33 anonim ***** válasza:
Mondod ezt úgy, hogy egy moderált hozzászólásodban minden nőt le\váztál, pusztán azért, mert nők. Szánalmas gyökér vagy.
2014. jún. 19. 15:27
 26/33 anonim ***** válasza:
2014. jún. 19. 15:33
 27/33 anonim ***** válasza:
61%

Nagyon szánalmasak a hozzászólások. Hagyjátok már békén szerencsétlent!

Egyébként 12-14 évesen kezd el nyílni a lányok nőiessége, és először ezzel nem tudnak mit kezdeni, és ilyenkor jöhet egy kis magamutogatás, vagy béna sminkelés, de ez még önmagában semmit nem jelent.

Nekem is volt ilyen időszakom, rám is mondtátok volna, hogy miféle ordas ribi vagyok, mégsem szexeltem 19 éves koromig, és egy erkölcsös felnőtt nő lett belőlem.

Attól, hogy a kiscsaj lefotózza a mellét RUHÁBAN, még nem kell játszanotok az erkölcscsősz felnőttet, és nem kell sztorikat keríteni, hogy majd 15 évesen megy a szülőszobára. :D Nem érzitek kicsit viccesnek, így jobban belegondolva?

2014. jún. 19. 15:35
 28/33 anonim ***** válasza:
facebook profil kell? :D Ott megmondhatjátok a szülőknek is :D
2014. jún. 19. 15:41
 29/33 anonim ***** válasza:

ööööhm... megmondani a szüleinek? :D az egyetlen normális választ meg lepontozni?

más örömötök se legyen ebben a rohadt kis életetekben, szívből kívánom!

20/F

2014. jún. 19. 16:25
 30/33 anonim válasza:
csak én nem értem a kérdezőt, hogy mit akar a kérdésével, valamint a reakciókat? O.o
2014. jún. 19. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!