Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Vékonynak találjátok ezt a felsőtestet?
2014. máj. 15. 15:20
1/15 anonim válasza:
Mint a 14 eves p.icsak..."Szerintetek is csunya vagyok?"
2/15 anonim válasza:
a 2. és a 3. képen a pózolás egy picit b*zis, de amúgy a felsőtesteddel nincs semmi baj ;) szerintem így teljesen tökéletes :))
L
3/15 anonim válasza:
Igen az előttem válaszolónak tökéletesen igaza van,azok a pózok jaj..de a tested jó!
4/15 anonim válasza:
Tanácsként szólnék pár szót hozzád: A válladra a karodra illetve a lábadra edz többet, a lábad nagyon aránytalan! Guggolj!
5/15 anonim válasza:
Has az irigylésre méltó,de a többin lehetne egy kicsit dolgozni. Karakteresebb váll, mell, széles hát, csuklya...
7/15 anonim válasza:
Látom itt minden válaszoló kész Jay Cutler.
8/15 A kérdező kommentje:
Azoknak is köszönöm akik edzéstechnikai tanáccsal látnak el, bár nem kértem. Edzek mindenre. Lábra is tisztességesen: 95 kg-mal guggolok, az egylábast pedig +20kg-mal csinálom.
2014. máj. 15. 15:38
9/15 anonim válasza:
Mi sem kértük, hogy mutogasd magad. Tudod az edzés az egy sport és nem erről szól. Itt mutogatod magad, páváskodsz. Strandfazonra gyúrsz? Vagy a sport érdekel?
Nyílván valamit rosszul csinálsz, mert a lábad arányaiban vékonyab, mint a felső tested.
És az már magában furcsa, ha tudsz guggolni 95kg-al, akkor miért csak 20-al egylábazol. Meg egyáltalán minek még 1 lábazni ezen a szinten. inkább comb feszítőzz, hajlítózz, és vádlizz rendesen.
Díszb*zinól van elég, légy férfi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!