Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy utasítsak valakit vissza kedvesen?
Figyelt kérdés
Egy srác többet akar tőlem barátságnál, de én nem úgy gondolok rá. Kedves, meg minden, de tényleg nem vonzódom hozzá. Mit írjak/mondjak neki?2014. jún. 18. 23:31
1/7 anonim válasza:
Mondd neki, hogy szexet te csak pónilovakkal tudnál elképzelni, és sajnos ti nem lehettek többek, mint barátok.
2/7 anonim válasza:
Necces téma, engem nagyon megviselt, mikor így elutasítottak. Valami olyat próbálj meg, hogy nem a sráccal van gond, csak te most nem vágsz kapcsolatra. Kicsit sablon, ne jobb ötletem nincs. 21/f
3/7 aladar12 válasza:
mondd, hogy van más kiszemelted. vagy esetleg az igazat. (attól függ milyen a személyisége)
De olyat ne csinálj, hogy ha elhív talánt mondasz. az nagyon idegesítő.
4/7 anonim válasza:
Én sajnos sok ilyet éltem át eddig, én engem bántottak már meg azzal főleg úgy hogy hazudtak nekem hogy bunkón is ráztak le meg csak a hibáimat nézték és vetítették rám.
Valaki, kedvesen őszintén mondta el hogy mint pasi nem jövök be neki, korrektül megmondta a dolgot, és mondta hogy nem akar többet barátságnál. Szomorú voltam de keresett folyton, vigasztalt meg próbált jobb kedvre deríteni. Normálisan korrekt módon mondta el, azóta is már 5 éve barátok vagyunk és még mindig tartjuk a kapcsolatot!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, hasznosak voltak a válaszok. :)
2014. jún. 19. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!