Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott egy baráti társaság. Mennyire kellemetlen az, ha itt egy fiú "bepróbálkozik" egy lánynál, ő viszont elküldi a fenébe (persze nem így, hanem nagyon kedvesen)?
Figyelt kérdés
Nem érzi később kellemetlenül magát a lány, hogy olyan fiúnak tetszik, aki (nagyon) nem az "esete"?2013. okt. 28. 20:38
1/5 anonim válasza:
Ezért tilos baráti társaságból bárkit összeszedni, hogy ne járj így, mert akkor lőttek a baráti társaságnak, ha valami oknál fogva ti nem egyeztek.
2/5 anonim válasza:
Neki kellemetlen? És a fiú akit nyilvánosan lekoptattak? Azért neki se egy álom. De persze a csajnak is szar lehet azzal a tudattal élni, hogy csini, és imádják a fiúk, de majd idővel feldolgozza.
3/5 A kérdező kommentje:
Igaza van az elsőnek? Mennyire van igaza az elsőnek?
Vagy a másodiknak?
2013. okt. 28. 21:03
4/5 A kérdező kommentje:
megörültem, hogy írt még valamit a kérdező, de aztán rájöttem, hogy az én vagyok
2013. okt. 28. 21:10
5/5 anonim válasza:
Szerintem fordítva.
A srácnak szarabb. Sajna tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!