Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek azért nincs barátnője, mert nehézségei vannak a kapcsolatteremtéssel, azon hogyan lehet segíteni?
Kérdező, mélységesen egyetértek.
Szerintem azért, mert Magyarországon nincs hagyománya és kultúrája a lelki egészség gondozásának. Úgy kezelik, mint a "gazdagok kiváltságát", vagy hogy aki ezt teszi, azzal valami nem OK.
Egyszer-egyszer láttam olyat, hogy valakinek pl. pszichológust vagy kineziológust javasoltak, és volt hogy én is javasoltam már valakinek, de utána mindig az jött hogy "hordjál színes ruhákat, mert aki rád néz, annak ettől jó kedve lesz", meg "mindenkire mosolyogj", "menj el minden buliba", ami persze mindegyik jó tanács, éppen csak mindegyik "tüneti kezelés". Csinálja az illető, de közben mélyebb rétegekben is kell dolgozni, mert önmagában egyik sem ér sz@rt sem, és a személyiség nem lesz nyitottabb tőle.
Ja, és a kérdezők általában ezekre a válaszokra reagálnak jól, azt hiszem azért, mert ezek nem igényelnek valódi munkát. Én amúgy Neked is kineziológust javasolnék, egyrészt mert úgy tűnik hogy egyszerűen csak zárkózott vagy, de kifejezett problémád nincs, másrészt meg mert sok esetben gyorsabb tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!