Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható ez az alak, lányok?
Tudom hogy nem nézek ki jól, de arra volnék kíváncsi, hogy viszonylag már elfogadható e ahogy kinézek.
A rossz megvilágításért bocsánat.
Elfogadható? :D Jobbat csak egy icipicit kockásabb hassal tudnék elképzelni. Nem szeretem a túlgyúrt, "két ajtós szekrény" típusú férfiakat, és szerintem ezzel még sokan vannak hasonlóan. Gratulálok a fogyáshoz, és a végeredményt látva, nagyon megérte a küzdelem. :)
A jövőre nézvést, ne görcsölj, maguktól fognak jönni a jobbnál jobb lányok, mert ahogy a kommentjeidből leszűrtem , kellően intelligens is vagy. :) Úgyhogy ne add fel,eddzél addig amíg nem leszel elégedett a külsőddel, de tudd, sokaknak így is kellenél, úgyhogy ha edzel, azt magad miatt tedd, ne a lányok kedvéért.
További sok sikert mind az edzésben, mind a szerelem terén. :)
Kedves 41-es válaszoló!
Igazán nagyon kedves vagy, a kérdés kiírása óta is töretlenül folytatom az edzést, természetesen hasgyakorlatokat is végzek :)
Örülnék neki, ha igazad lenne, a jókívánságokat pedig nagyon szépen köszönöm! :)
nekem nagyon bejön :)))) legyen több önbizalmad!!! más megadna mindent hogy ilyen alakja legyen mint neked ....
szerintem pont jó, tetszik nagyon :D 18/L
Jó vagy már így is.
De mutatsz új képet,kiváncsi vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!