Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elfogadható ez az alak, lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadható ez az alak, lányok?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem nézek ki jól, de arra volnék kíváncsi, hogy viszonylag már elfogadható e ahogy kinézek.

A rossz megvilágításért bocsánat.

[link]

2014. jún. 18. 22:44
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm az újabb válaszokat, jólesik ès ez csak tovább ösztönöz az edzèsre :)

Komolyan gondoltam amit írtam igen, önbizalmam az sajnos nem igazán van, nem tudok reális kèpet alkotni magamról, ezèrt is írtam ki a kèrdèst.

Talán majd idővel.

Őszintèn köszönöm az èrtelmes válaszolóknak :)

2014. jún. 18. 23:44
 22/45 anonim ***** válasza:
12%
ne haragudj, de ez borzasztó. puhos vagy és formátlan, engem ez taszítana. dolgozz rajta, mert ez így tényleg csak azoknak jön be, akiknek mindegy.
2014. jún. 19. 05:04
 23/45 A kérdező kommentje:
azèrt a borzasztó kifejezès kicsit talán erős, van aki azèrt ennèl rosszabbul nèz ki , arra mit mondasz? De elfogadom, ez is egy vèlemèny, köszi.
2014. jún. 19. 06:52
 24/45 anonim ***** válasza:
100%

Én nő létemre azt gondolom, hogy sok nő örülne, ha egy ilyen "borzasztó .... puhos vagy és formátlan" test szuszugna mellette éjszaka az ágyban! :-))

Nekem például kifejezetten tetszik a testalkatod, és - bár nem vagyok szakértő, csak egy laikus - nekem úgy tűnik, hogy kifejezetten jó adottságaid vannak ahhoz, hogy sok sporttal megdolgozz egy még vonzóbb testért.

(És ha ez számít valamit, nem a TV vagy a gép előtt punnyadó sörhasú pasik nálam az etalon, mivel az előző páromnak olyan teste volt, hogy a "nem csak nekem tetszett" enyhe kifejezés, mert nem volt nehéz észrevennem, hogy elég sok női fej megfordult utána a balatoni strandokon. :-)

Még egy dolog: szerintem szép a kezed.

A helyedben tovább sportolnék, de mellette tényleg gyúrnék arra az önbizalom kérdésre is :-)

2014. jún. 19. 07:46
 25/45 anonim ***** válasza:
100%
Ajaj, ha rendszeresen edzel le se tudod majd vakarni a csajokat ;) de így is tetszel. :P augusztusban várom a képet az eredményről! :) 20N
2014. jún. 19. 09:27
 26/45 A kérdező kommentje:

24-es és 25-ös válaszoló ! Elképesztően aranyosak vagytok :)

Nagyon is számít a véleményetek, és örülök hogy ilyeneket írtatok, ahogy már fentebb is írtam ez csak doppingol :)

Tehát mindenképpen folytatom az edzést, az étkezésre is nagyon odafigyelek, szóval remélhetőleg lesz eredménye :)

Ha valóban van rá igény augusztusban tényleg kapsz képet kedves 25-ös válaszoló!! :) :)

2014. jún. 19. 09:58
 27/45 anonim ***** válasza:
Csodálatosan nézel ki.
2014. jún. 19. 22:25
 28/45 anonim ***** válasza:
25-ös vagyok. Még szép hogy van rá igény! ;)
2014. jún. 20. 15:24
 29/45 anonim ***** válasza:
24%
erős karja van????:))) én erőemelő vagyok 46os bicepsszel de sose mondanám magamra h erős a karom. pedig felhuzásnál 300kg nál tartok.. ő egy átlagos vagy vékony srác:)) attol függ kihez mérjük.. ha 14éves akkor okés.. ha 18 akkor még talán elmegy.
2014. jún. 21. 15:38
 30/45 A kérdező kommentje:

Lány létedre szép a 46-os bicepsz :)

Na de viccet félretéve, a legkevésbé sem akarok bunkó lenni mert ez a te véleményed, aminek a kinyilvánításához megvan a jogod és köszönöm hogy leírtad, de azért ennyire nem kell arcoskodni, te is nagyon jól tudod hogy a 46-os bicepsz már vastag és erős. Akkor őszintén szerinted mit nevezünk erősnek? Mindegy úgyis megmagyarázod, látom szakértő vagy, de muszáj volt ezt leírnom :)

Elég hülyén látod a dolgokat, mert egy 14 éves azért marhára nem így néz ki...

De tényleg, kösz hogy írtál, a 300 kg pedig nagyon szép, gratulálok :)

2014. jún. 21. 16:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!