Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható ez az alak, lányok?
Tudom hogy nem nézek ki jól, de arra volnék kíváncsi, hogy viszonylag már elfogadható e ahogy kinézek.
A rossz megvilágításért bocsánat.
Köszönöm az újabb válaszokat, jólesik ès ez csak tovább ösztönöz az edzèsre :)
Komolyan gondoltam amit írtam igen, önbizalmam az sajnos nem igazán van, nem tudok reális kèpet alkotni magamról, ezèrt is írtam ki a kèrdèst.
Talán majd idővel.
Őszintèn köszönöm az èrtelmes válaszolóknak :)
Én nő létemre azt gondolom, hogy sok nő örülne, ha egy ilyen "borzasztó .... puhos vagy és formátlan" test szuszugna mellette éjszaka az ágyban! :-))
Nekem például kifejezetten tetszik a testalkatod, és - bár nem vagyok szakértő, csak egy laikus - nekem úgy tűnik, hogy kifejezetten jó adottságaid vannak ahhoz, hogy sok sporttal megdolgozz egy még vonzóbb testért.
(És ha ez számít valamit, nem a TV vagy a gép előtt punnyadó sörhasú pasik nálam az etalon, mivel az előző páromnak olyan teste volt, hogy a "nem csak nekem tetszett" enyhe kifejezés, mert nem volt nehéz észrevennem, hogy elég sok női fej megfordult utána a balatoni strandokon. :-)
Még egy dolog: szerintem szép a kezed.
A helyedben tovább sportolnék, de mellette tényleg gyúrnék arra az önbizalom kérdésre is :-)
24-es és 25-ös válaszoló ! Elképesztően aranyosak vagytok :)
Nagyon is számít a véleményetek, és örülök hogy ilyeneket írtatok, ahogy már fentebb is írtam ez csak doppingol :)
Tehát mindenképpen folytatom az edzést, az étkezésre is nagyon odafigyelek, szóval remélhetőleg lesz eredménye :)
Ha valóban van rá igény augusztusban tényleg kapsz képet kedves 25-ös válaszoló!! :) :)
Lány létedre szép a 46-os bicepsz :)
Na de viccet félretéve, a legkevésbé sem akarok bunkó lenni mert ez a te véleményed, aminek a kinyilvánításához megvan a jogod és köszönöm hogy leírtad, de azért ennyire nem kell arcoskodni, te is nagyon jól tudod hogy a 46-os bicepsz már vastag és erős. Akkor őszintén szerinted mit nevezünk erősnek? Mindegy úgyis megmagyarázod, látom szakértő vagy, de muszáj volt ezt leírnom :)
Elég hülyén látod a dolgokat, mert egy 14 éves azért marhára nem így néz ki...
De tényleg, kösz hogy írtál, a 300 kg pedig nagyon szép, gratulálok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!