Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható ez az alak, lányok?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem nézek ki jól, de arra volnék kíváncsi, hogy viszonylag már elfogadható e ahogy kinézek.
A rossz megvilágításért bocsánat.
2014. jún. 18. 22:44
31/45 anonim válasza:
Teljesen átlagos, nem is értem neked mi bajod vele. Oké, nem egy kigyúrt kockahas, de van akinek kifejezetten ez jön be. Amúgy is, nehogy már mások véleménye számítson, magadnak felelj meg.
32/45 anonim válasza:
Szerintem jó, nekem tetszik :)
33/45 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt. Igazabol azert kerdeztem meg ezt, mert egyszeruen nem talalok lanyt :( Ès azt gondolom hogy a kulsom miatt van. Mert amugy szerintem a belso tulajdonságaimmal nincs baj.
2014. jún. 28. 21:17
34/45 anonim válasza:
Totál izgató karjaid vannak ;) főleg h egyedül netezek :D
35/45 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, mindenkinek ment a zöld kéz :)
2014. jún. 28. 23:01
36/45 anonim válasza:
Lehet egy olyan kérdésem h hány éves vagy? ;)
37/45 anonim válasza:
kérdező, kérdező, inkább csak nekem mondd meg, mert én nem beszélek úgy, hogy "lehet egy olyan kérdésem, hogy":)))
Kérdező, hány éves vagy?:)
38/45 anonim válasza:
Azért ügyesen csaltal a fényekkel azt meg kell hagyni.
39/45 A kérdező kommentje:
Nem állt szándékomban, így sikerült, a többi meg totál sötét volt.
2014. júl. 5. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!