Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az óvszer csak akkor szakadhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az óvszer csak akkor szakadhat ki, ha nem jól használják?

Figyelt kérdés
Mindig Félek,hogy kiszakad,pedig eddig egyszer sem volt rá alkalom.Hallottam már azt is,hogy akkor szakadhat még könnyen,ha a lány nem elég nedves.Ezzel nincs gondom szerencsére,mert én nagyon tocsogok mindig,már a combomon szokott lefolyni.Szóval csak akkor szakad ki az óvszer,ha nem jól használják(helytelen felhelyezésre gondolok)?

2014. jún. 18. 12:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Helytelen felhelyezés ronthat rajta.
2014. jún. 18. 12:15
 2/4 anonim ***** válasza:
egyszer használtam ... a végén vettem észre, hogy cafatokban lóg rajtam ... megúsztam
2014. jún. 18. 12:25
 3/4 anonim ***** válasza:
vigyázz még borotválkozás után, amikor nő a szőr az is kiszúrhatja...
2014. jún. 18. 12:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Legtöbbször a helytelen használat miatt, de néha vannak gyári hibás darabok. Érdemes jó minőségűt venni, ott szigorúbban tesztelnek és ha egy sorozatban csak egy hibásat találnak, az egész szériát kukázzák.
2014. jún. 18. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!