Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele mentem abba, hogy le feküdjek egy lánnyal, de ki derült, hogy meg csalta velem a pasiját. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A csaj nagyon ki van vagdossa az eret meg minden... Ő invitált a dologra. És én sajnos bele mentem. Most nincs gy semmi baj mert nem hibáztat,de a barátnője viszont igen.. És azóta fenyeget,hogy örüljek,hogy a csaj vissza fogja őt mert fel jelenthetne meg minden... Kezdjük ott,hogy mind a ketten a csaj akivel lefeküdtem meg én 24 évesek vagyunk.. A csaj már előtt sokszor csinálta a a pasijával és fogamzásgátlót szed. De mint mondtam a csaj is benne volt és ő kezdett invitálni. A barátnő meg fenyeget. Szóval ,ha már mind a ketten benne vagyunk akkor már nem lehet baj ebből,nem? Szerintetek mit tegyek? Sajnálom ezt az egészet azóta én is rettegek mindentől.. Remegek meg minden... Azt sem szeretném,hogy a szülők meg tudják,mert akkor nagy balhé lesz... Ti mit tennétek?2014. jún. 17. 22:19
11/12 A kérdező kommentje:
Amúgy mennyi az esélye,hogy meg úszom a szülők tudta nélkül?
2014. jún. 17. 23:05
12/12 anonim válasza:
Nincs más választásod, a barátnőt is le kell fektetni, hogy átálljon a te pártodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!