Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bele mentem abba, hogy le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele mentem abba, hogy le feküdjek egy lánnyal, de ki derült, hogy meg csalta velem a pasiját. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A csaj nagyon ki van vagdossa az eret meg minden... Ő invitált a dologra. És én sajnos bele mentem. Most nincs gy semmi baj mert nem hibáztat,de a barátnője viszont igen.. És azóta fenyeget,hogy örüljek,hogy a csaj vissza fogja őt mert fel jelenthetne meg minden... Kezdjük ott,hogy mind a ketten a csaj akivel lefeküdtem meg én 24 évesek vagyunk.. A csaj már előtt sokszor csinálta a a pasijával és fogamzásgátlót szed. De mint mondtam a csaj is benne volt és ő kezdett invitálni. A barátnő meg fenyeget. Szóval ,ha már mind a ketten benne vagyunk akkor már nem lehet baj ebből,nem? Szerintetek mit tegyek? Sajnálom ezt az egészet azóta én is rettegek mindentől.. Remegek meg minden... Azt sem szeretném,hogy a szülők meg tudják,mert akkor nagy balhé lesz... Ti mit tennétek?

2014. jún. 17. 22:19
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
14 évesek vagyunk*
2014. jún. 17. 22:20
 2/12 anonim ***** válasza:
Ne idegeskedj nem lessz semmi baj ne keresd őket ha keresnek ne foglalkoz velük és mond el nyugodtan szüleidnek bennük bizhatsz
2014. jún. 17. 22:21
 3/12 anonim ***** válasza:
És milyen alapon jelentene fel? Amúgy semmit nem csinálnék, majd elül a dolog.
2014. jún. 17. 22:21
 4/12 anonim ***** válasza:
A helyedben nem aggódnék, mivel ha a csaj szüleinek elmondja, akkor a barátnőjét is jó nagy bajba keverheti. Egyszerűen ne foglalkozz a véleményével.
2014. jún. 17. 22:24
 5/12 anonim ***** válasza:
63%
Én azért, ha a pasija tudja a dolgot, legalább is bocsánatot kérnék tőle és tűrném azt a jól megérdemelt ütést amit úgy is leosztana.
2014. jún. 17. 22:27
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Bocsánatot kértem mindenkitől már... Kivéve a pasitól mert ő nem tudja.
2014. jún. 17. 22:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha a srác nem tudja, akkor azért óvatosan mozogj, ha esetleg megtudná, állj készen.
2014. jún. 17. 22:30
 8/12 A kérdező kommentje:
Rendben köszi.
2014. jún. 17. 22:31
 9/12 anonim válasza:

Ne aggodj ez miat.

Am utolsoval nem ertek teljesen egyet. Nekem is volt ioyen, hogy baratnom megcsalt a srac elmondta, hogy mi tortent es meg en koszontem meg azt ,hogy gerince volt bevalani.

De minden ember mas szerintem mond el ki kezdemenyezett meg minden es mi volt de ha veresrol lenne szo te csak ne hagyd magad:-P.

(Bocs az irasert, telorol irok)

2014. jún. 17. 22:34
 10/12 A kérdező kommentje:
Akkor vége lenne a csajnak:/Annyira szeretni... De még is bele ment..
2014. jún. 17. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!