Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a baj lehet egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj lehet egy olyan lánnyal, aki már húszon felül van, de soha nem volt rá "jelentkező"?

Figyelt kérdés
2014. jún. 14. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Csúnya vagy rossz modorú?
2014. jún. 14. 17:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Zárkózott, nem aktív, büdös, vagy egyszerűen ronda.
2014. jún. 14. 17:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Túlságosan introvertált.
2014. jún. 14. 17:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Igénytelen, ápolatlan, ronda, iszonyat bunkó vagy szép, igényes, ápolt de iszonyatosan aszociális (nem antiszociális, bár lehet az is), és tartózkodó barátságtalan, félénk...
2014. jún. 14. 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nehezen ismerkedsz, kevés az önbizalmad, nincs magabiztos fellépésed. Azért ne temesd el magad, ezek szerencsére olyan dolgok, amiken lehet változtatni.
2014. jún. 14. 17:14
 6/8 anonim ***** válasza:

én 36 vagyok. művelt vagyok, széles az érdeklődési köröm (tehát focitó, pókertől a klasszikus zenéig rengeteg dolog érdekel), jól öltözködöm (amennyire lehet az alakomra), jó állásom van, jómódban élek, tehát a pénze miatt senkire nem akaszkodnék rá, jó a humorérzékem, vidám vagyok, kedves, odafigyelek másokra és hűséges típus vagyok.

a baj: kövér vagyok. ennyi. :)

2014. jún. 14. 17:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy gonosz boszorkány, vagy egy hárpia, vagy ronda, vagy otthon bujkál egész nap, vagy rá sem néz úgy senkire.
2014. jún. 14. 17:27
 8/8 anonim válasza:
Ha nincs semmi baj a testeddel, nem vagy büdös és bunkó paraszt, akkor egészen nagyon hihetetlenűl egyszerűen nem adsz lehetőséget a fiúknak, nem mész el szórakozni, és most nem a disco-ra gondolok, hanem mondjuk mozira, kinnt kell lenni házon kívül csak úgy van esélyed. Nekem a nővérem ilyen 19 éves és soha senkije nem volt, odáig fajult a dolog hogy az én seggemet paskolja XD.
2014. jún. 14. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!