Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti mit éreznétek/tenné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit éreznétek/tennétek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Van egy fiú. Nem ismerjük egymást. És nagyon kötődöm hozzá. Nem tudom hogy miért, de csak ő jut az eszembe. Amúgy nem nagyon helyes, de nekem tetszik. És én jó ember ismerőnek tartom magam hogy a nézéséből is levágjam hogy milyen ember is ő (nem fényezésből, de így van.) És eléggé köcsög a gyerek. Akin megérzi hogy gyenge, azt cseszegeti, beszól neki, lenézi, lökdösi... De van mikor kedves, és jófej (lehet hogy csak a látszat kedvéért). És az van, hogy nekem tetszik, de egy féreg a gyerek. És én majd megőrülök. Le is tiltott. Azt se tudom hogy most velem van a baj?! És a barataimat is megkérdeztem, ők is azt mondtak hogy letiltotta őket is. És én csak néztem, hogy ez mi? És most hiányzik is meg nem is. Anyummal beszéltem erről, azt mondta hogy lesz még jobb is nála... Ettől jobb nem lett. Ezt a helyzetet nagyon nem értem. Kavarognak bennem az érzések! Segítsetek!
2014. jún. 17. 01:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
XD
2014. jún. 17. 01:41
 12/13 anonim ***** válasza:
63%

A léghajók töretlenül fejlődtek, míg olyan hatalmasak is megjelentek, mint a német Zeppelin. Ezzel egy időben megindult a sárkányvitorlázás is, amely sokáig csak a kísérletező emberek hobbija maradt. Aztán a 20. század elején megkezdődtek az első komolyabb repülőgépes kísérletek. Wilbur és Orville Wright közel harminc év kísérletezés után Flyer I nevű szerkezetükkel 1903. december 17-én délelőtt egy 12 másodperces repüléssel végrehajtották az első történelmi jelentőségű repülést az észak-karolinai Kitty Hawk mezején.[1]

Orville Wright az első interjúban ezt mondta: Amikor a repülésről írt könyv a kezembe jutott és benn volt az újságban, hogy repültek siklóval, írtam Wilburnek. Azonnal eljött és terveztünk egy gépet. Később, amikor már készen állt a gép, kimentünk London mellé és kihívtuk a sajtót. Amikor a gépet beindítottuk, beültem és a nézők tekerték a rotort. A gép hirtelen indult el és már fel is emelkedett.

2014. jún. 17. 01:44
 13/13 A kérdező kommentje:
Örülök!:D
2014. jún. 17. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!