Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ti ilyenkor mit éreznétek?

Ti ilyenkor mit éreznétek?

Figyelt kérdés
1 éve már, hogy befogadtam egy sovány éhező kiscicát.Egyik reggel nagy nyávogást és ugatást kinéztem az ablakon és látom, hogy egy rohadt dög a szájában viszi a kis kincsem abban a pillantban megfojtottam volna azt a büdös dögöt szegény cicámat megölte :( ilyenkor mit éreznétek?

2014. febr. 24. 15:03
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
'Egyik reggel nagy nyávogást és ugatást hallottam'
2014. febr. 24. 15:04
 2/18 anonim ***** válasza:
Részemről nagyon sajnálnám a cicát és a következőt nem hagynám kint bóklászni.Amelyik cica szabadon mászkál, igen sokféle veszélynek van kitéve. Ezt tudnia kell mindenkinek, aki kintre tart macskát.
2014. febr. 24. 15:14
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt érezném, hogy felelőtlen vagyok, amiért a macska ki tud menni és csatangolni tud. És ne gyertek azzal, hogy a macska az ilyen meg olyan öntörvényű, azt nem lehet beszabályozni. Ha beszabályozni nem is lehet, de a kerítésre lehet szerelni olyan elemet ami megakadályozza, hogy kiszökjön a cica. Vagy létezik cica kennel is. Jaa, hogy az drága? Hát kérem szépen, akkor viszont számolni kell azzal, hogy ilyen megtörténhet. Félreértés ne essék, szeretem a macskákat is, a kutyákat is, de nem a kutyára kell haragudni azért mert az a dolgát végzi.
2014. febr. 24. 15:16
 4/18 anonim ***** válasza:
Jól tetted ,hgy megmentetted őt de akkor már legalább vigyázhattál volna rá. Én a helyedben szégyellném magam. És a te kis kincsed??? Aki igazán szereti a cicáját az nem hagyja ,hogy ilyesmi történjen.
2014. febr. 24. 15:28
 5/18 A kérdező kommentje:
minenkinek mondom KÓBOR MACSKA VOLT
2014. febr. 24. 15:40
 6/18 anonim ***** válasza:

Termeszetesen en is ugy erezem, hogy puszta kezzel tudnam kitepni a kutya szivet.

Ez teljesen termeszetes erzes ilyenkor.

De segiteni mar nem tudsz rajta, ha ez szamit, legalabb adtal neki egy evet, amit elhetett, nekuled mar reg halott lenne.

Es keso banat, de ezert nem engedjuk ki a macskakat a lakasbol, kertbol, akkor sem, ha regen kobor macska volt. Odakint annyi de annyi veszely les rajuk, ami ellen nem tudjuk megvedeni oket...

2014. febr. 24. 16:03
 7/18 anonim ***** válasza:
Ha befogadtad akkor nem volt kóbor...
2014. febr. 24. 16:04
 8/18 anonim ***** válasza:
Minden cica ugyanazt érdemli, akár kóbor, akár drága pedigrés. Nem a kutya tehet róla, ő ösztönösen viselkedett. Ezért nem engedek ki cicát a házból, ilyen sajnos bármikor előfordulhat. Sajnálom szegény cicát.
2014. febr. 24. 19:20
 9/18 A kérdező kommentje:
nekm benn volt a házban naponta 1-2 engedtem ki szaladgálni játszani és pont akkor jött a kutya
2014. febr. 24. 20:55
 10/18 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom! :( Kinek a kutyája volt??
2014. febr. 25. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!