Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek így 27 évesen? Az eszemre hallgassak vagy a szívemre?
Egy 3.
Az első sztornó. A leírás alapján egy tapasztalt nőcsábász, kalandnak átmenetelig ok, de tartós kapcsolatra nem.
A másik jó lenne, de ha nem tudod szeretni, akkor ő is sztornó.
Nem igazán értem, hogy lehet, hogy a másodikkal is minden oké, sőt le is fekszel vele, tehát testi vonzódás is van, de mégse vagy szerelmes?
Akkor nem értem mi is a szerelem, mert szerintem pont az, hogy valakit becsülök, tisztelek, jól megértjük egymást, vannak közös vonásaink, plusz még szexuálisan is kielégít.
#13:
A szerelem és a testi vonzódás nem feltétlenül jár együtt.
A becsület, tisztelet, megértés, közös tulajdonságok meg még közelről sem nevezhető szerelemnek önmagában.
Tudod, nem vagyunk szerelmesek a barátainkba sem, pedig szertejük, tiszteljük őket, és nyilván vannak közös tulajdonságaink.
#14:
NEM párkapcsolatban vannak. Honnan tudod, hogy az első nem kavar mással is? A másodiknál ugyan nem valószínű, vele valóban nem kéne játszani, ha nem működik.
Ha az elsőt választod, akkor fogod otthagyni amikor lekeveri neked az elsőt, vagy ha nem, akkor amikor rájösz hogy megcsal.
Ha a másodikat választod, azt akkor fogod ott hagyni amikor megcsalod egy olyannal mint az első.
Nincs több pasi a világon? Miért kéne minden áron választani, ha ennyire nem tudsz?
A 2.est ne szivasd, az 1.vel meg érezd jól magad, ha nem akarsz egyedül lenni, de vele sem lesz tartós a kapcsolatod, mert márvaz eleje is ilyen!
Keresgélj, és nem kell mindenáron pasit választani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!