Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek így 27 évesen? Az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek így 27 évesen? Az eszemre hallgassak vagy a szívemre?

Figyelt kérdés
Kettő éve nincs párkapcsolatom, nagyon sokat szenvedtem az exem miatt és akkor eldöntöttem hogy soha többet nem hallgatok a szívemre csak az eszemre. Most van kettő férfi is az életemben akik kapcsolatot szeretnének tőlem, de én nem tudok választani. Mind a kettővel le is feküdtem már, hátha úgy könnyebb lesz a választás. Nem lett könnyebb. Az egyik jobban érdekel érzelmileg, ő egy igazi férfi, tudja hogy kell bánni egy nővel, magabiztos és farinált. A másik pedig egy talpig jó ember, a tenyerén hordoz, szeret, becsül és én vagyok a mindene már most, viszont nem érzem hogy tudnám szeretni őt szerelemmel. Mivel hatalmasat csalódtam régebben így félek az új szerelemtől, így már inkább a biztonságra törekszem hogy egy olyan embert találjak akiben 100%-ig megbízhatok. Szerelmet válasszak vagy biztonságot?
2014. jún. 16. 22:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%

Egy 3.

Az első sztornó. A leírás alapján egy tapasztalt nőcsábász, kalandnak átmenetelig ok, de tartós kapcsolatra nem.

A másik jó lenne, de ha nem tudod szeretni, akkor ő is sztornó.

2014. jún. 16. 22:41
 12/20 anonim ***** válasza:
93%
Keress tovább.
2014. jún. 16. 22:42
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, hogy lehet, hogy a másodikkal is minden oké, sőt le is fekszel vele, tehát testi vonzódás is van, de mégse vagy szerelmes?

Akkor nem értem mi is a szerelem, mert szerintem pont az, hogy valakit becsülök, tisztelek, jól megértjük egymást, vannak közös vonásaink, plusz még szexuálisan is kielégít.

2014. jún. 16. 22:47
 14/20 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ne dugjál egyidejűleg két férfival, főleg ha ők nem tudnak arról, hogy te más farkával is játszadozol, mert ha kiderül és lek_rváznak, akkor még te leszel felháborodva.
2014. jún. 16. 23:10
 15/20 anonim ***** válasza:
48%

#13:

A szerelem és a testi vonzódás nem feltétlenül jár együtt.

A becsület, tisztelet, megértés, közös tulajdonságok meg még közelről sem nevezhető szerelemnek önmagában.

Tudod, nem vagyunk szerelmesek a barátainkba sem, pedig szertejük, tiszteljük őket, és nyilván vannak közös tulajdonságaink.

2014. jún. 16. 23:11
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

#14:

NEM párkapcsolatban vannak. Honnan tudod, hogy az első nem kavar mással is? A másodiknál ugyan nem valószínű, vele valóban nem kéne játszani, ha nem működik.

2014. jún. 16. 23:12
 17/20 mustafa33 ***** válasza:
84%

Ha az elsőt választod, akkor fogod otthagyni amikor lekeveri neked az elsőt, vagy ha nem, akkor amikor rájösz hogy megcsal.

Ha a másodikat választod, azt akkor fogod ott hagyni amikor megcsalod egy olyannal mint az első.

2014. jún. 16. 23:22
 18/20 mustafa33 ***** válasza:
94%
Úgyhogy mindegy melyiket választod, a vége két év múlva egy harmadik lesz.
2014. jún. 16. 23:23
 19/20 anonim ***** válasza:

Nincs több pasi a világon? Miért kéne minden áron választani, ha ennyire nem tudsz?

A 2.est ne szivasd, az 1.vel meg érezd jól magad, ha nem akarsz egyedül lenni, de vele sem lesz tartós a kapcsolatod, mert márvaz eleje is ilyen!

Keresgélj, és nem kell mindenáron pasit választani!

2014. jún. 17. 07:23
 20/20 anonim ***** válasza:
1. mert a 2.at úgyis megcsalod egy idő után :d
2014. jún. 17. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!