Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Két hónap múlva 16 leszek, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két hónap múlva 16 leszek, és még mindig nincs pasim. A marátnőimnekmár mind van, sőt az egyik az eexemmel jár, ami mégjobbb :D Hol találjak egyet, és olyat, aki tényleg szeret? 15/L

Figyelt kérdés
Nem hiszem, hogy azért annyira ronda lennék, hogy senkinek ne tetszedjek. De amúgysem a külső a lényeeg... MIndenki azt mondja rám, hogy kedves vagyok, megértő, olyan poztív beállítottságú stemély. Örökmozgó, életvidám, kicsitsem fanyar...
2014. jún. 16. 22:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
16 évesen az lenne az egészséges ha nem ez lenne az 1. számú dolog a fontossági listádon.
2014. jún. 16. 22:03
 2/11 anonim ***** válasza:
15 évesen ezzel még bőven ráérsz, speciel nem ez a legfőbb gondod.
2014. jún. 16. 22:04
 3/11 anonim ***** válasza:

Ezt mind mindenki leszarja. Harsány vagy, hivalkodó és könnyen megkapható? Na, akkor fognak utánad futni! (És a hátad mögött kibeszélik, mekkora kis ribi vagy meg amúgy is egy nyafka p*csa)

Ha nem a fentieket akarod elérni, akkor a megoldás a türelem.

2014. jún. 16. 22:04
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom,h a marátnőidnek miért van barátja lehetnek....perverzek/bunkók...is

És az eexed miért jár egy másik lánnyal,te dobtad?Mert az mégjobbb.....

Sztem se vagy ronda,h senkinek se tetszedj...nem a külső a lényeeg.....biztos,h pozitív beállítotságú stemély vagy...

Sok sikert neked!:D

2014. jún. 16. 22:07
 5/11 anonim ***** válasza:

nem tudom mi bajod, nem baj az ha az embernek nincs folyton barátja

és neked meg ugye már volt

ennyi idősen még azzal se lenne semmi probléma, ha nem is lett volna

várj és lesz még komolyabb kapcsolatod is

2014. jún. 16. 22:09
 6/11 A kérdező kommentje:
3.miért elnnék harsány és hivallkodó? ezt mondják rám az emberek... és egyáltalán nem vagyok ribi, nem egy pasit akarok, aki sexet akar, hanem egy fiút, akivel beszélgethetek, sétálhatok, jól érezhetem magam stb. ez miért olyan nagy baj? attól mert szeretném, ha lenne egy pasim, attól nem kell rögtön elkonyvelni ribinek. Nem raktam del képet magamról, hogy a pedofil bácsikák nézegesssenek, lehet hogy közéjük tartozol, de lehet, hogy egy normális ember vagy, csak rossz napod volt. Nem értem mi bajod a kérdésemmel. Azt kértem hogy segítsetek, hogyan találhatnék ilyen pasit, nem azt hogy könyveljetek el ribinek..... a többieknek pedig mi kéne fontos legyen emmellet, ha más megvan, suli jól megy, vannak hobbiaim, pl tánc, ami már nem is csak hobbi, inkább az életem velős része, a családdal semmi gond...jön a nyár, hosszú esték, forróság, jó volna ha lene valaki, aki eljönne este velem sétálni, ez miért baj..?
2014. jún. 16. 22:15
 7/11 A kérdező kommentje:
4. bocsánat,elírtam pár betűt, nem volt szándékos, siettem, és telefonról voltam fenn, de amúgy nem emmiatt írtam kérdést, és igen, én dobtam :D
2014. jún. 16. 22:18
 8/11 anonim ***** válasza:

Merre laksz?

Meg ha nem zavar hogy 21 vagyok, akkor szívesen meghódítanám a kisasszony szívét :)

21F

2014. jún. 16. 22:24
 9/11 anonim válasza:
ez...gáz
2014. jún. 16. 22:32
 10/11 A kérdező kommentje:
mármint mi? :O
2014. jún. 16. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!