Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ideális testsúly? 15/l
Figyelt kérdés
164 cm vagyok és 47-48 kg.7 éve táncolok heti 6-8 órában,ezért izmos vagyok.
A mell körméretem:90 cm
A derekam körmérete :60 cm
A csípőmé:90 cm
A combom legvastagabb részének a körmérete: 49 cm
Mindenki azt mondja,hogy legalább 60 kg-nak kellene lennem az izom miatt stb.De egyáltalán nem nézek ki anorexiásnak.Az igaz,hogy nagyon darázsderekam van,de nem tehetek róla,hogy ilyen karcsú vagyok.Szerintek ideális a testsúlyom?
2014. jún. 15. 17:55
11/12 anonim válasza:
Heti 6-8 óra tánctól nem vagy izmos.
Én régen napi 1-2 órát sakkoztam, mégsem vagyok kigyúrt állat.
Egyébként kit érdekelnek a méreteid?
A csontozatodtól függ, nehéz vagy könnyű!
12/12 anonim válasza:
azért nem kéne lenézni a táncot utolsó
heti 6 8 óra tánc is felérhet egy kemény edzéssel főleg ha olyan fajta pl balett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!