Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek előny ha egy lány képes 18 évesen szexin/ csábítóan és aranyosan/ kislányosan is viselkedni?
A kislányos nekem semennyire nem előny. De 18 évesen még nem ritka. A lányok nagy részének 18 évesen még nincs célja, nem tudja, hogy hogyan fejlődjön, stb.
21/F
Nálam előny. A vesszők hiánya már kevésbé.. :D
18f
Ude milyen ajanosz kiszjány vadoook Ihihiiii .
Biztos van aki szereti maradj inkább szexi ,csábitó /bocs h.irtam nőként /
Mit jelent az, hogy kislányosan?
Én 19 vagyok tudok szexi és csábos lenni. De szeretem ha a fiúk képesek elhitetni velem, hogy egy törékeny kislány vagyok akire vigyázni kell. Pedig mindig próbálom elkerülni, hogy ezt lássák rajtam de akivel közelebb kerültünk egymáshoz annak megmutatom ezt az énem. És szerintem ez a pasiknak is jó.
Bár én alapból szeretek infantilis lenni pl barátnőkkel pedig érettebb vagyok mint a kortársaim. Ha valaki beismeri, hogy fiatal és hajlandó hülyéskedni néha abba semmi rossz sincs. Inkább legyen valaki ilyen mint, hogy eljátsza, hogy egy komoly vadmacska de egy komoly döntést se bír meghozni meg rinyál ha a saját ostobasága miatt kihasználták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!