Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg van olyan ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van olyan ember akinek úgy teltek el a gimis évei, hogy nem járt senkivel nem jött össze senkivel, nem voltak baratai nem járt bulizni és közösségekbe?

Figyelt kérdés
Visszacsinálnád ha tehetnéd? Vagy nektek így jó volt? Nem bántátok meg?
2014. jún. 14. 15:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem 500 évig fogok élni, hogy sokáig bánkódjak rajta.Leszarom.
2014. jún. 14. 15:59
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem. Nem csinálnám vissza, ha bulizni jártam is volna, akkor sem jött volna össze semmi. Megbánás? Az egész életemet bánom...
2014. jún. 14. 16:00
 3/11 anonim ***** válasza:
vannak, szerencsére nem rólam van szó, de ismerek többet.
2014. jún. 14. 16:02
 4/11 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok.

Gimi elején dagi voltam úgyhogy semmi önbizalom,nem ismerkedtem,elszeparalódtam..

Bánom dehat ez van.

18/F

2014. jún. 14. 16:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Van. Nem bánom, azóta se bírom az embereket.
2014. jún. 14. 16:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Gimiből nem barátkoztam, gimin kívül pedig elég széles baráti köröm volt, akikkel bulizhattam és ilyesmik. Abszolút nem bánom.
2014. jún. 14. 16:17
 7/11 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok.Az egyetlen amit rosszul éltem meg belőle,hogy nem volt barátnőm sem,és azóta sem jött össze sajnos.Amúgy nem igazán érdekelt a dolog,és valóban elég buták az emberek manapság,a korombeliek is nagyon gyerekesek a legtöbben.

23/F

2014. jún. 14. 16:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk, aki gimin kívül sem kereste a kapcsolatokat az elég sokat bukott az életben, mert ott lehetett, sőt kellett volna megtanulni szocializálódni, kapcsolatokat kiépíteni. Bár az egyetemen sem késő, de tapasztalatok nélkül nehéz.
2014. jún. 14. 16:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Barátok voltak bőven, buli volt bőven, 1 lány is volt, de 2 lányt elszalasztottam mert akkoriban nem volt elég bátor.
2014. jún. 14. 17:47
 10/11 anonim ***** válasza:

nem csinálnám vissza, a wowos korszakom életem egyik legszebb része volt <3 olyan kalandokat éltem át amilyet a valóságban lehetetlen

F20

2014. jún. 14. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!