Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felmérés! Ha nem tudná meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felmérés! Ha nem tudná meg a jelenlegi párotok/komoly kapcsolatban a partneretek, hogy megcsaljátok, megtennétek?

Figyelt kérdés

Legyetek szívesek a korotokat és nemeteket feltüntetni.

Azt is megírhatjátok, miért/miért nem!

Senkit nem pontozok le, fő az őszinteség! (Normális stílusban, ha lehet).

2014. jún. 13. 23:36
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Biztosan, azért mert szexbe elsül két perc alatt és a két kezem összetenném egy kiadós szexért.Tudtam milyen,reménykedtem hogy kezdeti "érdekesség" vagyok és később tovább bírja.Azóta a férjem már, de kezdem azt hinni nem kellett volna hozzámennem,mert nem birom már a szex nélküli életet,de szeretem,és sosem csaltam még meg. 26N
2014. jún. 14. 02:58
 32/38 anonim ***** válasza:
80%

Nem csalnám meg a páromat. Ha mással akarnék lenni, szakítanék. A járás gyakorlatilag annyiban több a barátság extrákkalnál, hogy hűséget fogadtok egymásnak. Ha ezt nem tartod be, az már nem kapcsolat, és átbas,zod azt, akit elméletileg szeretsz.

Szóval bárki, aki megcsalná/csalta itt a párját, az szerintem egy hazug szemétláda, és a kapcsolata amúgy is halálra van ítélve. Sokszor láttam már ilyet, mindnek vége lett vagy kezd vége lenni.

22f

2014. jún. 14. 04:07
 33/38 anonim ***** válasza:
76%

Nem, mert belegondolnék, hogy ezzel mekkora fájdalmat okoznék neki. Meg ha szeretem, akkor rajta kívül nem érdekel más.

18/L

2014. jún. 14. 06:49
 34/38 anonim ***** válasza:
67%

Nem. Mert szeretem és nem vágyok másra.

35/N

2014. jún. 14. 08:48
 35/38 anonim ***** válasza:
53%

teljesen egyetértek a 33-as válaszolóval.

és nem, én se csalnám meg a barátomat...akkor mégis mi a francnak maradnék vele?xD ha más kellene, szakítanék, de megcsalni a másikat, és állítani, hogy mennyire szereted az egy nagy hazugság. Azért kell ahhoz pofátlanság, hogy valaki megcsalja a párját, aztán van képe melléfeküdni, mintha mi sem történt volna... ez szomorú.:( :S 21

2014. jún. 14. 10:24
 36/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :-)

Még írjatok nyugodtan, kíváncsi vagyok. Ment a zöld és a jövőben is menni fog! ;-)

2014. jún. 14. 11:02
 37/38 anonim ***** válasza:

Nem tudnam megcsalni, nem birnak a lelkiismeretemmel, raadasul nagyon szeretem, jo vele minden, nem kivanok mast.

Egyetertek azzal, aki azt irta hogy a kapcsolattal huseget fogadtok egymasnak.

Akik szeretik egymast nem tudjak megcsalni, undorito a mai vilag a sok hamis kapcsolataval.

Ez az en velemenyem, johetnek a lepontozasok azert mert szerintem undorito a megcsalas!:)

2014. dec. 4. 12:37
 38/38 anonim válasza:
Egyértelműen nem, nem véletlen hogy Őt választottam nem akárki mást ezért miért csalnám meg? És a lelkiismeretemmel sem tudnék elszámolni. (F17)
2016. márc. 22. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!