Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felmérés! Ha nem tudná meg a jelenlegi párotok/komoly kapcsolatban a partneretek, hogy megcsaljátok, megtennétek?
Legyetek szívesek a korotokat és nemeteket feltüntetni.
Azt is megírhatjátok, miért/miért nem!
Senkit nem pontozok le, fő az őszinteség! (Normális stílusban, ha lehet).
Nem csalnám meg a páromat. Ha mással akarnék lenni, szakítanék. A járás gyakorlatilag annyiban több a barátság extrákkalnál, hogy hűséget fogadtok egymásnak. Ha ezt nem tartod be, az már nem kapcsolat, és átbas,zod azt, akit elméletileg szeretsz.
Szóval bárki, aki megcsalná/csalta itt a párját, az szerintem egy hazug szemétláda, és a kapcsolata amúgy is halálra van ítélve. Sokszor láttam már ilyet, mindnek vége lett vagy kezd vége lenni.
22f
Nem, mert belegondolnék, hogy ezzel mekkora fájdalmat okoznék neki. Meg ha szeretem, akkor rajta kívül nem érdekel más.
18/L
Nem. Mert szeretem és nem vágyok másra.
35/N
teljesen egyetértek a 33-as válaszolóval.
és nem, én se csalnám meg a barátomat...akkor mégis mi a francnak maradnék vele?xD ha más kellene, szakítanék, de megcsalni a másikat, és állítani, hogy mennyire szereted az egy nagy hazugság. Azért kell ahhoz pofátlanság, hogy valaki megcsalja a párját, aztán van képe melléfeküdni, mintha mi sem történt volna... ez szomorú.:( :S 21
Köszönöm a válaszokat! :-)
Még írjatok nyugodtan, kíváncsi vagyok. Ment a zöld és a jövőben is menni fog! ;-)
Nem tudnam megcsalni, nem birnak a lelkiismeretemmel, raadasul nagyon szeretem, jo vele minden, nem kivanok mast.
Egyetertek azzal, aki azt irta hogy a kapcsolattal huseget fogadtok egymasnak.
Akik szeretik egymast nem tudjak megcsalni, undorito a mai vilag a sok hamis kapcsolataval.
Ez az en velemenyem, johetnek a lepontozasok azert mert szerintem undorito a megcsalas!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!