Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felmérés! Ha nem tudná meg a jelenlegi párotok/komoly kapcsolatban a partneretek, hogy megcsaljátok, megtennétek?
Legyetek szívesek a korotokat és nemeteket feltüntetni.
Azt is megírhatjátok, miért/miért nem!
Senkit nem pontozok le, fő az őszinteség! (Normális stílusban, ha lehet).
Én soha nem csalnám meg akkor sem, ha nem tudná meg.
Szeretem, tisztelem, és én is tökéletesen megbízom benne ilyen szempontból is, másrészt a saját lelkiismeretemmel sem tudnék elszámolni. És annál nekem nincsen fontosabb.
Nem fogadtam senkinek örök hűséget, és nem is fogok.
De amíg vele vagyok, addig hűséges vagyok.
nem csalnám meg, még akkor se ha ő kérné hogy tegyem meg! nem, hogy mögötte! nálam a hűség nagyon fontos és nem adnám fel semmiért!
21F
Elsőre azt mondanám, hogy igen, hiszen valahol bennem van a kíváncsiság, hogy milyen lehet mással. Ő vette el a szüzességem.
Viszont mivel 100 km választ el minket iskolaidőben, már most is bármikor megtehettem volna gyakorlatilag 0 az esélye, hogy lebuknék. Mégse tettem. Szóval nem a végső válasz :)
20/L
Meg,mivel o is megcsalt engem - kiderult , k..va nehez volt,de megbocsatottam . Most mar sokkal szabadabban veszem en is a bokokat es lehet,hogy egyszer majd elek is a lehetoseggel.
38/F
Annyira tudtam, hogy le leszek pontozva... :-D Tudom kérdező, nem te voltál, hanem a sok álszent gyökér, akinek a fele a válaszából kiindulva még a kérdést sem tudta értelmezni... :-D Akkor egy rövid megjegyzés, a piros jelecske azt jelenti, hogy a válasz nem volt hasznos. Nem azt, hogy nem értek a válasszal erkölcsileg egyet. Erre a kérdésre annak a válasznak is 100 százalékban hasznosnak kellene lennie aki igenis megmondja az igazat, mivel egy ilyen kérdésre két helyes válasz létezik. Álszent barmok...
Habár nem mintha számítana a véleményetek, én még életemben nem csaltam meg senkit, amíg a lebukás lehetősége fennáll nem is fogok. Kíváncsi vagyok, ti mikor fogtok félrekefélni. Vagy már meg is tettétek, csak itt játszátok a szentet?
TE vagy lepontozva? Én kiírtam hogy 2x lefeküdtem mással, és hát 0%-ban hasznos...
Azért a válaszom 100%-ban hasznos.. hisz a kérdésre válaszoltam.
Rossz a rendszer csak.
Mindenki magából indul ki. Attól függetlenül, hogy te primitív vagy, és az emberek igen nagy része az, még nem kell ezt ugyanezt feltételezni mindenkiről.
Gondolom számodra elképzelhetetlen, hogy valakinek teljes élete van, és nem a szexen jár az agya éjjel-nappal, illetve azon, hogy ki mást lehetne még megfektetni, ha nem lenne következménye. Én kifejezetten sajnállak, hogy megrekedtél ezen a szinten.
*nem kell ugyanezt
Csak most vettem észre, hogy elírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!