Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felmérés! Ha nem tudná meg a jelenlegi párotok/komoly kapcsolatban a partneretek, hogy megcsaljátok, megtennétek?
Legyetek szívesek a korotokat és nemeteket feltüntetni.
Azt is megírhatjátok, miért/miért nem!
Senkit nem pontozok le, fő az őszinteség! (Normális stílusban, ha lehet).
No, még értelmezni sem tudod amit írtam, akkor miről is beszélünk?: )
Az egy dolog, hogy lepontoztak, de senki nem fűzött hozzá semmit a kommentedhez, te ellenben támadásba lendültél, és bármily nemű információ hiányában nekiálltál olyan dolgokat írogatni, amelyekről fogalmad sincsen, mivel senkit nem ismersz innen.
Kisajátításról pedig ismételten nem beszélt senki. Itt arról van szó, hogy az adott személy a saját elhatározása szerint él, nem pedig a környezete, a média, vagy akárki más értékrendje szerint.
Ha én azt mondom, hogy nem csalnám meg a páromat, az nem azért van, mert hozzáláncol a radiátorhoz, és nem enged ki az utcára, hanem azért, mert ez az én saját döntésem. Mert én így látom jónak az életem, és marhára nem tud lázba hozni még a gondolat sem, hogy mással legyek. Ennyi.
De mi ebben az álszent?:D Ha valaki azt írja,h nem tenné meg.
Én írtam,h nem tudnék a tükörbe nézni. És tényleg nem tudnék.. Csalhattam volna már meg régebben is az akkori barátomat,úgy,hogy soha nem tudta volna meg. Nem is egyszer. De nem,mert nem menne.
Ha valaki megtudja tenni,ő dolga. Abban reménykedem viszont,h hozzám hasonló felfogású pasit fogok tudni majd találni. Akinek számít a hűség.
Na most néztem meg a válaszokat. Nem akartam provokzekatív lenni és veszekedést szítani, szóval légyszi ne folytassátok a veszekedést. Egyébként nem pontoztam le senkit, számomra minden olyan válasz, amia kérdésemre jött és nem a vita része, értékes szóval megy a zöld.
Viszont. Azért mert valaki azt írja, hogy nem csalná meg a párját, nem álszent! Ez egy anonim oldal, miért hazudna..? Emellett azt gondolom, azokat sem kell piszkálni, akik igennel válaszoltak. Csak ö
szinték voltak és ez a lényeg. Ne törjetek mások felett pálcát csak azért, mert különböző a felfogásuk.
*provokatív
Bocsi, telefonról írok, nézzétek el a többi hibát is... :-)
Nem. Sokan írták itt a lelkiismeretet stb, de én leginkább azért nem, mert nem is vágyom erre. Imádom a barátom, imádom a testét, kielégít maximálisan a szexben is, és a látványa is, így nem is nagyon kívánok meg mást, a gondolattal sem szoktam játszani, az meg, hogy valaki felizgasson rajta kívül, még nem történt meg, mióta együtt vagyunk (mondjuk ez még csak egy év:)). Szóval valószínűleg nem is kívánnám, nem is élvezném, úgy meg minek. Később a lelkiismeretemmel sem tudnék elszámolni, őszinte vagyok vele maximálisan, nem szeretek hazudni, mégiscsak egy életet építenék erre.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!