Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinézik az emberek maguk közül azt akinek ilyen nyakláncai vannak? Persze beleértve az ismerkedést is
Ilyesmi ékszereim vannak nagy értékben, bár nem vagyok hajlandó megválni tőlük, ugyanakkor nem tudom mire vélni amikor egy nekem tetsző lány többszöri alkalommal is rám pillant, divatosan öltözöm mellette, tehát az összhangra is figyelek
Mit gondoltok?
23/F
Először is nálad a divatos öltözködés mit jelent? Milyen ruhákat hordasz (elegáns, sportos)?
Még ha szerinted jó is az összhang számomra nem.
Nos, én azért bámulnám meg, mert rögtön fejben kalkulálnék, hogy én a büdös életben nem tudnék ilyet megvenni. Ebből arra következtetnék, hogy te is "bodzaszedő" vagy, esetleg a családod elég gazdag ami engem egy idő után zavarna, mert az én családom átlagos fizetésből éli mindennapjait és kevésnek érezném magam.
Ez a véleményem, nyugodtan jöhetsz az ellenérveiddel, de ettől még nem változna semmi. Én nem bírnám elviselni, hogy a párom több ékszert hordjon, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!