Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinézik az emberek maguk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinézik az emberek maguk közül azt akinek ilyen nyakláncai vannak? Persze beleértve az ismerkedést is

Figyelt kérdés

Ilyesmi ékszereim vannak nagy értékben, bár nem vagyok hajlandó megválni tőlük, ugyanakkor nem tudom mire vélni amikor egy nekem tetsző lány többszöri alkalommal is rám pillant, divatosan öltözöm mellette, tehát az összhangra is figyelek

Mit gondoltok?

23/F

[link]

[link]

2014. jún. 13. 15:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Először is nálad a divatos öltözködés mit jelent? Milyen ruhákat hordasz (elegáns, sportos)?

Még ha szerinted jó is az összhang számomra nem.

Nos, én azért bámulnám meg, mert rögtön fejben kalkulálnék, hogy én a büdös életben nem tudnék ilyet megvenni. Ebből arra következtetnék, hogy te is "bodzaszedő" vagy, esetleg a családod elég gazdag ami engem egy idő után zavarna, mert az én családom átlagos fizetésből éli mindennapjait és kevésnek érezném magam.

Ez a véleményem, nyugodtan jöhetsz az ellenérveiddel, de ettől még nem változna semmi. Én nem bírnám elviselni, hogy a párom több ékszert hordjon, mint én.

2014. jún. 13. 17:21
 12/15 A kérdező kommentje:
Emiatt nem kellene kevésnek érezned magad, mert ha én választalak akkor ott nem az anyagiak számítanak, különben is az erősebbik nem dolga hogy jobb javakkal rendelkezzen.
2014. jún. 13. 18:52
 13/15 anonim ***** válasza:
hát én értem, hogy neked tetszenek, de ez szerintem is ciki. én nem állnék szóba ilyet hordó férfival. valahogy nem jön be és kész.21L
2014. jún. 14. 15:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha a lehető legjobb pasi lenne a világon és teljes mértékben bejönne nekem tetőtől talpig, de ilyen "ékszereket" hordana, akkor nálam szóba sem jöhetne. Nagyon sokat elmond egy emberről a külső is, ez hozzátartozik az első benyomáshoz. Tiszta égőnek tartanám, ha a párom ilyen fukszokat akarna hordani, biztos nem mennék vele így végig az utcán. Tényleg mit akarsz ezzel kompenzálni? És lehet, hogy szerinted jól öltözködsz, de ezek a cuccok bármihez szörnyen néznének ki és nevetségesek, normális lánynak sosem fog bejönni. 25/l
2014. jún. 14. 16:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Valóban a férfik keresnek többet, de akkor sem kellene a sokszorosát. Mindegy is, ettől még számomra összeegyeztethetetlen számomra az, hogy több ékszer van rajtad, mint rajtam.
2014. jún. 14. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!