Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinézik az emberek maguk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinézik az emberek maguk közül azt akinek ilyen nyakláncai vannak? Persze beleértve az ismerkedést is

Figyelt kérdés

Ilyesmi ékszereim vannak nagy értékben, bár nem vagyok hajlandó megválni tőlük, ugyanakkor nem tudom mire vélni amikor egy nekem tetsző lány többszöri alkalommal is rám pillant, divatosan öltözöm mellette, tehát az összhangra is figyelek

Mit gondoltok?

23/F

[link]

[link]

2014. jún. 13. 15:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
jaj de sukár vagy báttya egyem meg a lelkedet
2014. jún. 13. 15:25
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 éves srác vagyok és ez szerintem eléggé idétlenül kinéző ékszerek. Valamit nem akarsz kompenzálni ami miatt ilyen feltűnő ékszereket hordasz? Mindenből jobb a természetesebb. Ha például egy db vékony aranyláncot hordanál akkor szerintem jobban néznél ki, de ezek eléggé hülyén néznek ki. Mint egy arany színű karácsonyfa.
2014. jún. 13. 15:27
 3/15 anonim ***** válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz, ez így elég idétlenül néz ki.
2014. jún. 13. 15:29
 4/15 A kérdező kommentje:
Nálunk Apám hord ennyire vastag nyakláncot, tőle vettem át ezt a szokást, a vékony láncokat nem tartom különlegesnek, szinte bárki vehet magának pár tíz ezerért, viszont az enyéim közül majdnem 600e ft az egyik
2014. jún. 13. 15:31
 5/15 anonim ***** válasza:

Nekem az ilyenek nem jönnek be

19/L

2014. jún. 13. 15:32
 6/15 anonim ***** válasza:
Ettöl nem leszel több, van akinek a cipője 1-2 millio,órája meg 15 20 ,azokat észre se veszed ,de mégis ők az igazán menők
2014. jún. 13. 15:36
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért hátrány, mert lerí: a pénzedet akarod fitogtatni.
2014. jún. 13. 15:36
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem gondolom hogy egy ékszerviselés miatt a pénztárcámat tárnám a világ elé, egyébként a logikát nem értem, ha drága holmija van valakinek akkor kivagyiságnak tekintik, aki meg száz milliós autóban ül, azt elfogadják, akkor hogy is van ez? Kénytelen vagyok arra gondolni hogy valakinek savanyú a szőlő, ha emiatt lenéz vagy cikinek tart.
2014. jún. 13. 15:48
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Normális magyar ember nem hord ilyet.
2014. jún. 13. 15:58
 10/15 anonim ***** válasza:
Én cikinek tartom az ilyet, de csak azét, mert nálam a stílus és a jóízlés az első és ez bizony ízléstelen. Egy férfi ne hordjon ékszert, max karikagyűrűt. Hordj inkább órát.
2014. jún. 13. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!