Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdjem az ismerkedést? Mit lépjek?
Sziasztok!:)
Van egy srác, akit nagyon szívesen megismernék, csak nem tudom, hogy kezdjek hozzá!
Nem járunk egy suliba.. Csak annyi "közös" van bennünk, hogy annyira nem lakik messze tőlünk, de ő a létezésemről se tudd, és azt se tudja, hogy én látásból ismerem..
Apa régebben jóba volt az apjával, még ez van ami segíthet!
Hogy kezdjem az ismerkedést? Mit lépjek?
15/L
1: Hát mondom nem ismer, és kitudja így visszajelölne-e:/ De erre már én is gondoltam amúgy:)
2: Annak tuti örülne valószínű:D:D
Nagyszerű:DDDD
Tudod... jól kezelem a cseppet sem segítő válaszokat, de még mindig nem vagyok előrébb, mint mikor feltettem a kérdést:DD
Facebook mondom, ha engedélyezve van az üzenet, akkor írsz neki ennyi..
Nem értem miért kell ezt úgy túl bonyolítani, gondolom nem fogsz utazgatni..aztán becsöngetni hozzájuk?
Közös témát , közös pontot kell keresni , valahova egy helyre jártok valamiért , valami téma amiben kikéred a véleményét vagy segítségét .
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!