Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/11 anonim válasza:
Már óvodás korban is feláll a cucc, de ki még nem jönne belőle semmi :)
4/11 anonim válasza:
Ez nem éppen az évjárattól függ.
6/11 anonim válasza:
Fizikailag és elméleti síkon mozogva attól, hogy merevedése van.
Gyakorlatilag egy 12 éves fiú már kívánja a szexet.
Technikailag (jó szerető e, tehát tényleg tud e szeretkezni) van olyan is aki soha :D
7/11 anonim válasza:
6...7 évesen már szorgalmasan fényesitettem, állt is keményen. A szexre nem voltam képes partner hiányában (fontos tényezö a dologban!), pedig mennyit ábrándoztam rola?
8/11 anonim válasza:
elvileg a legfiatalabb apa 7 éves volt
9/11 anonim válasza:
Most komolyan nem viccelek, amit most mondok az halál komoly lesz:
Én már óvodában is ki tudtam verni. Kb 5 éves lehettem. Bár olyankor még nem jött ondó mert nem volt még. De emlékszem az érzésre. Rossz volt, még is csináltam.
Aztán elöször kb 11 éves koromban jött ki ondó a farkamból. Nagyon megijedtem :)
10/11 anonim válasza:
8 éves koromban kezdtem masztizni :) 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!