Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmet vallott. Rosszul tettem, hogy ezt mondtam?
24 éves, egyetemisták vagyunk. A csoporttársam a minap szerelmet vallott nekem, annak ellenére, hogy tudja, nagyon komoly kapcsolatom van. Én nagyon szeretem a páromat, és világosan elmondtam a fiúnak ezt. Soha nem hagynám el. Viszont azt is elmondtam őszintén (mivel így is gondolom,tényleg), hogyha nem lenne párkapcsolatom, most nagyon boldog lennék, hogy olyan barátom lehetne, mint ő. Tudjátok olyan igazi gentleman, aki tiszteli a nőt, intelligens, és nem utolsó sorban jóképű is.
Szóval azon gondolkodom, hogy lehet, kár volt ezt így elmondani neki. Szemétnek érzem magam, mert esetleg kétségeket hagyhattam afelől, hogy NEM hagyom el soha a jelenlegi páromat, és SOHA nem csalnám meg. Szerintetek? Mondjuk az is igaz, hogy többet nem szeretném felhozni ezt a témát...
Talán lehetett volna picit másképp, azt nem hozzátenni, hogy ha nem lenne kapcsolatod, boldog lennél, ha ő lenne a barátod.
Saját többszöri tapasztalatom, hogy ilyenkor a férfiak hajlamosak úgy érteni ezt, hogy nem is vagy te annyira biztosa abban a párkapcsolatban és ha vár egy kicsit, őt választod majd. Nem mindegyikük persze, de van, aki félreérti.
Nagy hibát azért nem követtél el vele, ha nem egyértelmű neki, a későbbi viselkedésedből, ha esetleg tovább próbálkozik és visszautasítod, ki fog derülni a számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!