Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A főnököm "szerelmet" vallott, ebből kijöhetek jól?
Nem a közvetlen főnököm,a cég 2. vezetője,szinte mindenki felett áll. Tisztelik, félnek tőle, 38 éves férfi.
23 éves nő vagyok, szeretem a munkámat,kb. egyszerre kezdtük a munkát,éreztem mindig is,hogy túlzottam szimpatizál velem, az idei karácsonyi vacsorán pedig szerelmet vallott. Nem kívánom boncolgatni ebből mi igaz, mi a célja,mivel nem akarok belemenni. Házas, 2 kisgyermeke van,tabu.
Nem történt semmi, mégis hív, találkozni akar.
Hogy jöhetnék ki ebből jól,hogy megtartom a munkámat,és keresztbe sem tesz?
Őszintén szólva az ünnepek alatt elég nagy frusztrációt okoz ez.
Minden véleményt,tanácsot szívesen fogadok.
Én felveszem az ártatlan kislány figurát.
Valami olyasmi szöveget vágok le neki, hogy nagyon megtisztelő, hogy pont rám esett a választása, de én sosem gondoltam arra, hogy köztünk több is lehet, mivel a kedves főnök bácsinak családja van és az én természetemtől távol áll, hogy ebbe belerondítsak.
Ebből jól kijönni nem nagyon lehet.
Szerintem mentsd el a hívásait, üzeneteit, amiben a szerelmével ostromol.
Egyszerü a megoldás! Mond neki hogy neked van egy komoly kapcsolatod és nemszeretnéd ha ez veszélybe kerülne, és az ő családi békéjét sem szeretnéd felborítani.
Ezért mindkettőtők lelki békéjének érdekében maradjatok meg jó munkatársi viszonyban.
Írj neki,hogy te sms-ezni szeretsz. Nem szereted,h hívogatnak. Amikor leír egyértelmű dolgokat,azzal megzsarolhatod,h megmutatod a feleségének,ha (itt következnek a te feltételeid..). De előtte tudd meg a lakcímét....
Csak smsezzgess vele bátran...
Először fura lesz,aztán élvezni fogod,h szorongathatod a tökét kedvedere.
Ha további ötlet kell,csak szólj.
30/n
Mondd azt, hogy van valakid, vagy meleg vagy, vagy aids-es.
Rázd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!