Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen számotokra a tökéletes pasi a lenti szempontok alapján?
-Magasság
-Arc
-Haj, szemszín
-Testalkat (pl izmos, vékony)
-Belső (itt irjátok mi az ami fontos)
-Pénisz méret (mekkora??)
170 cm-től felfele
Barna szemek, krumpliorr kizárva
Barna haj
Inkább kövér, mint cingár
Legyen beszédes, legyen saját véleménye és ne legyen papucs, mutassa ki a szeretét, de ne ajándékokkal, hanem gesztusokkal
14-17 cm
(előre leszögezem, ez a tökéletes, ettől függetlenül nem csak ilyen pasiba lehetek szerelmes)
-Magasság: valamiért nindig is a nagyon magas pasikért voltam odáig, így minimum 180 centi
-Arc:
-Haj: fekete, kicsit hosszabb, (tehát nem tüsi, hanem pár centis) és a göndör hajat kifejezetten szexinek találom
-Szemszín:mindegyik
-Testalkat: enyhe izmok, de azért legyen erős. A széles hátat nagyon szexinek tartom, a kigyúrtságot viszont nem. Az enyhén kisportolt testet találom vonzónak.
-Belső: határozottság, férfiasság. Szeretem a humoros pasikat. Természetesen őszinteség, hűség is fontos. Nincs semmi extra elvárás ezen kívül.
-Pénisz méret: mindegy
- 180 cm-től fölfelé
- helyes, kedves, szimpatikus
- sötét haj, sötét szem
- izmos (nem túlságosan)
- belső: kedves, figyelmes, nem bunkó, vicces, nem nyálas
- nem érdekel :)
18L
-180-190cm
- igazából mindegy, a karakteres arccsontért viszont odavagyok :)
- mindegy, mindegy. Szeretem a barna-barna kombinációt, a szőke-kék kombinációt is, meg az összes többi verziót is :)
- szálkás a kedvencem, nem kondiban gyúrt, hanem egészséges-sportolt külső
- intelligencia (sajna egyre ritkább), humor, kreativitás, spontaneitás, műveltség, gondoskodás, kedvesség
- végletek kivételével mind1
20/L
Magasság: Nem zavar az sem, ha alacsonyabb nálam, de azért nyilván ne csak a mellkasomig érjen. Felfele meg határ a csillagos ég.
Arc: -
Haj, szemszín: mindegy
Testalkat: Lehet kicsit/közepesen izmos, vékony, de semmiképp ne legyen túlsúlyos (pár kiló felesleg nem zavar), és veszettül kigyúrt.
Belső: Szerintem ez sokkal összetettebb annál, minthogy kilehessen emelni pár dolgot.
Pénisz méret: Ilyenkor mindig elképzelem, hogy ismerkedek valakivel. Magyarázza már meg nekem valaki, hogy honnan a p***ból fogom én azt megtudni, hogy mekkora a szerszáma?! Mert nem hinném, hogy ez lenne a randi témája.
Habár válaszoltam a kérdésre, szerintem ez a "mondd meg kategóriák alapján milyen számodra a tökéletes férfi" úgy ahogy van hülyeség. Tény, hogy pár dolgot meg lehet határozni, de alapvetően nem így választanak az emberek párt, legalábbis nem minden ember.
17-es vagyok.
Az utolsóhoz hozzá tenném, hogy rohadtul nem érdekel.
Öhm...
Magassàg:min.180 centi.190-től fölfele (sajnos égimeszelő szindròmàba szenvedek 153 centis létemre)
Arc:Hát nincs komoly elvàrásom de hàt...legyen szép arca..asszem
Haj,szem szín:Ohh hàt én a hosszabb hajùakat szeretem.Nem a derékig érőt de..hàt na,amibe bele lehet tùrni.Szemszìn mindegy.
Testalkat:Ohh istenem a kockàk és a "V" vonal a gyengém.Hajj..
Belső:HUMOROS.Istenem a humor a gyengém.Legyen humoros.De azért ha pl.közlöm vele hogy "Meghalt az xy" akkor ne röhögje el.Szòval tudja mikor kell viccelődni,gondoskodò(elég feledékeny és figyelmetlen vagyok sajna...) és őszinte.
Péniszméret:Hidegen hagy,nem érdekel.
-legyen magasabb nálam legalább 15 cm-rel,kb. olyan 180-185cm
-lényegtelen,mondjuk szeretem a kék szemeket:)(de ez csak egyéni vélemény,attól még lehet h bejönnél ha barna szemed van:) )
-haaj:D hát most a vörös jön be
-legyen izmos a felsőteste,főként a mellkasa:)nem szétgyúrt,de azért legyen formás teste,főként a mellkas a lényeg számomra:)
-legyen okos,megbízható,vicces,kedves,megértő
-az utsó nekem nem számít,nem azért fogom szeretni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!