Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Milyen számotokra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen számotokra a tökéletes pasi a lenti szempontok alapján?

Figyelt kérdés

-Magasság

-Arc

-Haj, szemszín

-Testalkat (pl izmos, vékony)

-Belső (itt irjátok mi az ami fontos)

-Pénisz méret (mekkora??)

2014. jún. 12. 22:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

170 cm-től felfele

Barna szemek, krumpliorr kizárva

Barna haj

Inkább kövér, mint cingár

Legyen beszédes, legyen saját véleménye és ne legyen papucs, mutassa ki a szeretét, de ne ajándékokkal, hanem gesztusokkal

14-17 cm

2014. jún. 12. 23:06
 12/22 anonim ***** válasza:

(előre leszögezem, ez a tökéletes, ettől függetlenül nem csak ilyen pasiba lehetek szerelmes)

-Magasság: valamiért nindig is a nagyon magas pasikért voltam odáig, így minimum 180 centi

-Arc:

-Haj: fekete, kicsit hosszabb, (tehát nem tüsi, hanem pár centis) és a göndör hajat kifejezetten szexinek találom

-Szemszín:mindegyik

-Testalkat: enyhe izmok, de azért legyen erős. A széles hátat nagyon szexinek tartom, a kigyúrtságot viszont nem. Az enyhén kisportolt testet találom vonzónak.

-Belső: határozottság, férfiasság. Szeretem a humoros pasikat. Természetesen őszinteség, hűség is fontos. Nincs semmi extra elvárás ezen kívül.

-Pénisz méret: mindegy

2014. jún. 12. 23:18
 13/22 anonim ***** válasza:
12-es vagyok, mégis lenne valami még a belsőhöz: ne legyen önimádó, ne fényképezgesse magát állandóan, nem jön be a metroszexualitás.
2014. jún. 12. 23:20
 14/22 anonim ***** válasza:

- 180 cm-től fölfelé

- helyes, kedves, szimpatikus

- sötét haj, sötét szem

- izmos (nem túlságosan)

- belső: kedves, figyelmes, nem bunkó, vicces, nem nyálas

- nem érdekel :)

18L

2014. jún. 12. 23:35
 15/22 anonim ***** válasza:
Utolsó kettő az utolsó feltételre vagy nem adott őszinte választ, vagy ők még a normális nők táborába tartoznak! :)
2014. jún. 12. 23:49
 16/22 anonim ***** válasza:

-180-190cm

- igazából mindegy, a karakteres arccsontért viszont odavagyok :)

- mindegy, mindegy. Szeretem a barna-barna kombinációt, a szőke-kék kombinációt is, meg az összes többi verziót is :)

- szálkás a kedvencem, nem kondiban gyúrt, hanem egészséges-sportolt külső

- intelligencia (sajna egyre ritkább), humor, kreativitás, spontaneitás, műveltség, gondoskodás, kedvesség

- végletek kivételével mind1

20/L

2014. jún. 13. 00:09
 17/22 anonim ***** válasza:

Magasság: Nem zavar az sem, ha alacsonyabb nálam, de azért nyilván ne csak a mellkasomig érjen. Felfele meg határ a csillagos ég.

Arc: -

Haj, szemszín: mindegy

Testalkat: Lehet kicsit/közepesen izmos, vékony, de semmiképp ne legyen túlsúlyos (pár kiló felesleg nem zavar), és veszettül kigyúrt.

Belső: Szerintem ez sokkal összetettebb annál, minthogy kilehessen emelni pár dolgot.

Pénisz méret: Ilyenkor mindig elképzelem, hogy ismerkedek valakivel. Magyarázza már meg nekem valaki, hogy honnan a p***ból fogom én azt megtudni, hogy mekkora a szerszáma?! Mert nem hinném, hogy ez lenne a randi témája.

Habár válaszoltam a kérdésre, szerintem ez a "mondd meg kategóriák alapján milyen számodra a tökéletes férfi" úgy ahogy van hülyeség. Tény, hogy pár dolgot meg lehet határozni, de alapvetően nem így választanak az emberek párt, legalábbis nem minden ember.

2014. jún. 13. 12:10
 18/22 anonim ***** válasza:

17-es vagyok.

Az utolsóhoz hozzá tenném, hogy rohadtul nem érdekel.

2014. jún. 13. 12:13
 19/22 anonim válasza:

Öhm...

Magassàg:min.180 centi.190-től fölfele (sajnos égimeszelő szindròmàba szenvedek 153 centis létemre)

Arc:Hát nincs komoly elvàrásom de hàt...legyen szép arca..asszem

Haj,szem szín:Ohh hàt én a hosszabb hajùakat szeretem.Nem a derékig érőt de..hàt na,amibe bele lehet tùrni.Szemszìn mindegy.

Testalkat:Ohh istenem a kockàk és a "V" vonal a gyengém.Hajj..

Belső:HUMOROS.Istenem a humor a gyengém.Legyen humoros.De azért ha pl.közlöm vele hogy "Meghalt az xy" akkor ne röhögje el.Szòval tudja mikor kell viccelődni,gondoskodò(elég feledékeny és figyelmetlen vagyok sajna...) és őszinte.

Péniszméret:Hidegen hagy,nem érdekel.

2014. jún. 26. 23:41
 20/22 anonim ***** válasza:

-legyen magasabb nálam legalább 15 cm-rel,kb. olyan 180-185cm

-lényegtelen,mondjuk szeretem a kék szemeket:)(de ez csak egyéni vélemény,attól még lehet h bejönnél ha barna szemed van:) )

-haaj:D hát most a vörös jön be

-legyen izmos a felsőteste,főként a mellkasa:)nem szétgyúrt,de azért legyen formás teste,főként a mellkas a lényeg számomra:)

-legyen okos,megbízható,vicces,kedves,megértő

-az utsó nekem nem számít,nem azért fogom szeretni

2014. júl. 20. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!