Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem jön össze nekem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze nekem egy pasi sem?

Figyelt kérdés
Állítólag nem vagyok csúnya, sokan mondják hogy szép vagyok, utcán megnéznek, rámfütyülnek, pedig nem öltözök kihívóan, normálisan csak. Súlyommal sincs baj, 168cm/57 kiló, a sport miatt izmosabb vagyok, de az se annyira feltűnő még. Van egy testi hibám, végtaghiányos vagyok, a bal kézfejem hiányzik és volt pasi aki emiatt lépett le.
2014. jún. 12. 11:57
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
ne foglalkoz olyanokkal aki ezzel törődik, engem nem zavarna ha szeretnélek
2014. jún. 12. 11:58
 2/24 anonim ***** válasza:
Meg is válaszoltad a kérdésed. Elég kevés olyan ember van, aki el tudja fogadni a hiányosságod, lehetsz mellé akármilyen istennő.
2014. jún. 12. 11:59
 3/24 anonim ***** válasza:

ha te emiatt nem érzed magad kevesebbnek akkor a barátod sem fog úgy tekinteni rád mint ha téged más emberként kellene kezelni.

én szívesen megismernélek :)

2014. jún. 12. 12:00
 4/24 anonim ***** válasza:
mindenkinek vannak hibái ,de ő nem tehet róla
2014. jún. 12. 12:01
 5/24 anonim ***** válasza:
Sajnos nem lehet hibáztatni senkit sem azért, ha emiatt elhagy.
2014. jún. 12. 12:01
 6/24 szimi14 ***** válasza:
Ha szeret valaki akkor elfogad olyanak amilyen vagy
2014. jún. 12. 12:02
 7/24 A kérdező kommentje:
De miért ilyen a legtöbb pasi?? Ezt hívják diszkriminációnak! :( engem ezek nagyon bosszantanak hogy emiatt nem találok magamnak pasit. Sokan mondják hogy szép az alakom, szép vagyok és humoros, nem vagyok kifejezetten visszahúzódó, szeretem elmondani a véleményem, de azért egy r****cnak se nevezném magam
2014. jún. 12. 12:02
 8/24 A kérdező kommentje:
Engem sose zavart a végtaghiányom:) volt hogy egy edzőstársam 3 nap után vette észre hogy nincs kezem :D
2014. jún. 12. 12:03
 9/24 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat a nők is ugyanilyenek.. Szerinted hányan jönnének össze egy olyan pasival, akinek pl. hiányzik a füle?
2014. jún. 12. 12:03
 10/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom, engem pl nem érdekelne ha nincs füle:) ha aranyos és megértő, akkor engem nem zavarna
2014. jún. 12. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!