Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem jön össze nekem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze nekem egy pasi sem?

Figyelt kérdés
Állítólag nem vagyok csúnya, sokan mondják hogy szép vagyok, utcán megnéznek, rámfütyülnek, pedig nem öltözök kihívóan, normálisan csak. Súlyommal sincs baj, 168cm/57 kiló, a sport miatt izmosabb vagyok, de az se annyira feltűnő még. Van egy testi hibám, végtaghiányos vagyok, a bal kézfejem hiányzik és volt pasi aki emiatt lépett le.
2014. jún. 12. 11:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Hát szerintem a társaságodon belül kell úgymond megismertetned magad, elvégre egy adott társaságban az emberek előbb elfogadják az emberek hibáit, hülyeségeit... és ha valamelyik normálisabb srác elfogadja, utána már kialakulhat valami komolyabb is akár. Nekem van egy nagyon jó haverom akinek csonka az egyik keze, nem tudtam róla először meglepett mikor találkoztam vele de elfogadtam és nagyon bírom! Ő pl próbálja úgy kezelni a dolgokat, hogy ne kelljen annyit "mutogatnia", de pl van egy normális barátnője aki elfogadta és már nem tudom mióta együtt vannak.

Fontos, hogy mindenképp a társaságodból, valami komolyabb felfogású, érettebb srác legyen az adott illető, mert ők talán tudják kezelni ezt az egészet!

Aki meg ez miatt lépett le az meg még kisgyerek...

Remélem segítettem valamit, ha bármi segítség kéne nyugodtan írj privátban.

2014. jún. 12. 14:30
 22/24 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne mi történt. Megosztanád velem privátban?

18/l

2014. jún. 12. 20:20
 23/24 anonim ***** válasza:
szerintem kamu.
2014. jún. 12. 21:29
 24/24 anonim ***** válasza:
Nekem meg sajnos van egy súlyos fogzománc betegségem, emiatt csúnyák, nagyon rosszak a fogaim és nincs pénzem megcsináltatni őket. Mondjuk én fiú vagyok, de megértelek, nagyon kevés ember nézi el a másik testi hibáit. Sajnos felszínes világban élünk.
2014. jún. 12. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!