Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem jön össze nekem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze nekem egy pasi sem?

Figyelt kérdés
Állítólag nem vagyok csúnya, sokan mondják hogy szép vagyok, utcán megnéznek, rámfütyülnek, pedig nem öltözök kihívóan, normálisan csak. Súlyommal sincs baj, 168cm/57 kiló, a sport miatt izmosabb vagyok, de az se annyira feltűnő még. Van egy testi hibám, végtaghiányos vagyok, a bal kézfejem hiányzik és volt pasi aki emiatt lépett le.
2014. jún. 12. 11:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
A családi kapcsolatoknál fogalmilag kizárt a diszkrimináció... Még szerencse; milyen lenne már, ha pert lehetne indítani azért, mert valaki nem jön össze velünk.
2014. jún. 12. 12:06
 12/24 anonim ***** válasza:

Én szívesen megismernélek :)

25/F

2014. jún. 12. 12:07
 13/24 anonim ***** válasza:
a lanyok meg nem jonnek azzal ossze aki nem swag meg kigyurt meg inenek ;( sajnos mindenkiben vane egy ilyen. de ha valaki szeret azt nem fogja zavarni
2014. jún. 12. 12:09
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
minden nőnek le kéne vágni egy kezét h jobb ember legyen :)
2014. jún. 12. 12:19
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
mert te értékeled a belsőt,gondolom muszáj is.
2014. jún. 12. 12:19
 16/24 anonim ***** válasza:

Jah csonkítsuk meg a nőket! Egyből észrevennének másokat is :)

Mikor indulunk?

2014. jún. 12. 12:23
 17/24 A kérdező kommentje:
nem tudom engem sose érdekelt, hogy kinek mije hiányzik, de ahogy körülnézek a mozgássérült sportoló fiúk között, szerintem jó páruk még jobban is néz ki mint az "épek". :)
2014. jún. 12. 12:24
 18/24 anonim ***** válasza:
Én nem jönnék össze veled.Tudom,hogy ez szemét dolog,de én speciel ájulás közeli állapotba kerülök,ha ilyet látok.Régen nem érintett ennyire rosszul az ilyesmi,de az utóbbi időben minden ilyesmitől rosszul leszek.Még egy véres filmet se igazán tudok végignézni.
2014. jún. 12. 12:40
 19/24 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de sajnos az emberben, mint minden más állatban, (mert ugye ezt csak mi találtuk ki hogy mások vagyunk) genetikailag kódolva van, hogy olyan párt keres magának utódnemzés céljából aki egészséges (nem mintha nem lennél egészséges, csak az nem "normális" hogy valakinek nincs keze) és azzal legnagyobb esély arra hogy az utóduk is vitális, versenyképes lesz. Ugye a párválasztás első lépése, akármennyire is fájó a külcsín felmérése, ha ezen a szűrőn átment, akkor jöhetnek belső értékek. Amit leírtam légyszíves ne vedd bántásnak, ettől te még lehetsz egy nagyon értékes, csinos okos lány (sőt amiket írtál az alapján szerintem az is vagy) de sajnos ezek a tények! Azért remélem egyszer találsz egy olyan értelmes férfit, akiben ez az ösztön gyengébb mint az általad keltett érzelmek! Kitartást hozzá!

U.i.: Bocsánat ha megbántottalak!

2014. jún. 12. 12:42
 20/24 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Megosztanád a sztorid egyébként? Így születtél vagy valami baleseted volt? 21/F
2014. jún. 12. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!