Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy bejön, ha egy pasi cigizik?
Figyelt kérdés
én nem cigizem,de ha egy pasi cigizik,az nagyon bejön.tudom hogy egészségtelen,de akkoris..
és csóknál sem zavar.
2010. jan. 2. 19:04
1/6 anonim válasza:
Biztos úgy érzed hogy egy pasi attól pasi ha éppen cigizik.Ebben semmi rossz nincs, ha neked ez bejön.Sok minden egészségtelen mégis szeretjük a másikat:)
(Mondjuk én nem szeretem a Cigizős csajokat.)
2/6 anonim válasza:
úgy alapból nekem fontos, h a pasi cigizzen, mivel én is dohányzom, és így kevesebb a probléma, de be is jön. szexi:)
5/6 anonim válasza:
Cigizem. Akkor most 3 embernek kapásból bejövök? :D
egyébként, ha nem ilyen 500 forintos bond-féléket szív, akkor szerintem stílusos. A bondot én nem tudom elszívni, sztem ritka rossz...
6/6 anonim válasza:
Na igen én is ezt akartam írni.Szerintem férfias és stílusos.De viszont nem mindenkinek áll jól:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!