Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki szakít a párjával,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki szakít a párjával, miért tiltsák/törlik le egymást facebook-ról?

Figyelt kérdés

2014. jún. 12. 11:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Természetesen ha barátságban váltunk el, ha barátok maradtunk, akkor egyértelmű, hogy lehet tartani a kapcsolatot. De szerintem akkor nincs is törlés, vagy letiltás a közösségi oldalakról.

Az inkább csak olyankor történik, mikor nem barátként vált el két ember (vagy haragban, vagy egyik még érez valamit, vagy még nagyon friss a seb) és valamelyikük, vagy mindketten teljesen meg akarják szakítani a kapcsolatot a másikkal.

Ilyenkor meg szerintem egyértelműek az ilyen törlések.

Nekem is van olyan exem, akivel jó ismerősi viszonyban maradtunk, de van olyan, akivel egyáltalán nem keressük egymást. Utóbbit természetesen töröltem, mert nem látok benne értelmet és logikát, hogy minek legyen ismerősöm egy ember, aki nem érdekel és én sem érdeklem őt?

2014. jún. 12. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!