Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szakít a párjával, miért tiltsák/törlik le egymást facebook-ról?
Vagy mert még fájna látni a képeit, a közzétételeit, vagy mert már nem kíváncsiak a másikra. A szakítás nem mindig barátilag történik, van, hogy úgy elegük van a másikból, hogy látni sem akarják.
Én is úgy vagyok vele, hogy azok az ismerőseim a Facebook-on, akiket kedvelek, akikkel szeretek beszélgetni, akikre kíváncsi vagyok. Akire nem vagyok, minek?
Én eléggé nem vagyok már gyerek a 36 évemmel, de a Facebook-on csak a rokonaim és a barátaim az ismerőseim, akikkel szívesen megnézzük egymás családi képeit, vagy néha írunk egymásnak. Még velük is ritkán tartom ott a kapcsolatot, nem is sokat vagyok fenn.
Már nem először olvasom itt, hogy "gyerekes", ha a volt barátaink, barátnőink nem az ismerőseink. Ez nekem annyira érdekes álláspont. Mi a túrónak kell olyan ismerős, akivel már nem tartom a kapcsolatot? Mert "menő" a sok ismerős? Mondhatom, ez nagyon felnőttes hozzáállás! :)
# 8
Az exeddel is tarthatod a kapcsolatot, én jóban vagyok mindkét exemmel.
"Én eléggé nem vagyok már gyerek a 36 évemmel, de a Facebook-on csak a rokonaim és a barátaim az ismerőseim, akikkel szívesen megnézzük egymás családi képeit, vagy néha írunk egymásnak. Még velük is ritkán tartom ott a kapcsolatot, nem is sokat vagyok fenn.
Már nem először olvasom itt, hogy "gyerekes", ha a volt barátaink, barátnőink nem az ismerőseink. Ez nekem annyira érdekes álláspont. Mi a túrónak kell olyan ismerős, akivel már nem tartom a kapcsolatot? Mert "menő" a sok ismerős? Mondhatom, ez nagyon felnőttes hozzáállás! :)"
De viszont az az aki még azt is kiteszi, hogy milyet alkotott a klozetten!
Amúgy nem értem a mondandód második részét, főleg mivel az ilyenek a gyerekesek, hogy kiteszik a fél világnak, hogy "ájj kapcsolatban vagyok", aztán törlik még egymást is.
Na pont ezért a hülyék gyűjtőhelye a faszbuk, én meg családi képeket sem teszek ki, sőt egyáltalán semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!