Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A volt barátom a szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt barátom a szakítás után majdnem egy évvel képtelen leakadni rólam, mit tegyek? Félek hogy miattam megöli magát.

Figyelt kérdés

Ugyan semmi jel nem utal arra, hogy öngyilkosságot fontolgatna, de 9 hónapja szokott le a drogokról, és érzelmileg iszonyat labilis. Tegnap szakítottam a pasimmal, és most ezt valahogy megtudta az exem...Már sokszor elmondtam neki, hogy nem vagyok belé szerelmes, képtelen lennék újra vele lenni, mert egyszerűen nem megy. De még mindig reménykedik, és aggódom, hogy újra a drogokhoz, alkoholhoz nyúl, vagy pedig önkezével vet véget az életének. (volt példa rá hogy begyógyszerezte magát, 10 nap pszichiátria) Folyton azzal jön, hogy nem tud nélkülem élni, én vagyok élete szerelme, a kezdet és a vég, meg még sorolhatnám. Mióta szakítottam vele, otthon ül, nem tanul, nem dolgozik, nem eszik, nem alszik, szóval szépen lassan teszi magát tönkre, és nem tudom megértetni vele, hogy majd lesz neki nálam jobb úgyis. Mit tegyek? Nem akarom a fél életemet azzal tölteni hogy aggódom érte, nehogy megölje magát

20L 21 F

2014. jún. 12. 02:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Miért a szakítás után tette le? Így próbált hatni rád?
2014. jún. 12. 03:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Budapesten élsz?
2014. jún. 12. 03:55
 13/15 A kérdező kommentje:
Azért a szakítás után tette le, mert elkezdte felfogni, hogy amiatt az életmód miatt elveszített. Letette, azt hitte, eltelik egy kis idő és majd a nyakába ugrok, mert még szeretem. De képtelen vagyok rá. Szerelemmel nem megy. A kapcsolat pedig az elejétől halott volt, csak amíg szerettük egymást, nem tűnt fel.
2014. jún. 12. 03:57
 14/15 anonim ***** válasza:

Értem. Amúgy mindent jól csinálsz. A legtöbb amit tehetsz,hogy beszéltél az anyjával.

Örülök,hogy ilyen kedves lányok vannak. (Még mindig próbálsz segíteni.)

2014. jún. 12. 04:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Ne írjál már hülyeségeket kérdező! Milyen genetikailag kódolt hajlamok a függőségre...normális vagy te?? Az hogy az apja mit csinált meg alkoholista az a fiát hogy befolyásolja? Látott egy rossz családi mintát és ez van. Ez nem örökölhető dolog. Ő dönti el hogy mit csinál az életével. Az én apám is alkoholista, képtelen letenni, már lassan ott tart hogy a halálba issza magát. Én mégsem iszom, hogy van ez? És engem is elhagyott a barátnőm és nekem is szar volt de nem gondolkoztam sem öngyilkosságon, sem drogokon. Az a megoldás, hogy egyszerűen minden kapcsolatot megszakítasz vele. Ha néha keresed, vagy válaszolgatsz neki, azzal csak reményt keltesz benne. Egyszerűen szállj ki az életéből.
2014. jún. 12. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!