Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mėg a csunya sovány fiuknak is van barátnöjük csak nekem nem! (? )
Figyelt kérdés
Lányok...utállak titeket!!!2014. jún. 12. 00:08
11/38 anonim válasza:
Mi is utálunk téged, ne aggódj.
12/38 A kérdező kommentje:
Ėn jobban!!!
2014. jún. 12. 00:22
13/38 anonim válasza:
Nem hinném. Mi meg tudnánk szerezni téged magunknak, de te minket magadnak nem. :)
14/38 anonim válasza:
Téged mindenki szeret,haver. :D
Ápolás: Biztos nem mernek veled kezdeni,mert túl jól nézel ki. ;D
15/38 anonim válasza:
Mi is téged!
Ha még a nálad rondább fiúknak is van csaja, akkor nem ott kéne keresni a hibát. Ilyenkor látszik, hogy a külső nem elég... (ami nem lehet olyan csodákatos, akkor már összeszedtél volna pár libát)
16/38 A kérdező kommentje:
Deee!
Jol nėzek ki!
2014. jún. 12. 00:32
17/38 anonim válasza:
Pszt, tanács!
Még ha átlag is a lány, kezeld úgy, mintha a legszebb lenne a világon, így biztos sikerrel jársz! ;)
Az a baj ezzel a "ronda fiú" "közepes lány" kategorizálással, ha pl. én átlagos lány lennék, és jönne egy csunyafiú, azzal, hogy én is ronda vagyok ezért járjunk, hát hajtanám mint a macskát... emberek, stílussal csak!
18/38 anonim válasza:
17. nahát, te is ronda vagy, gyere dugni :DDDDDDDDD
19/38 anonim válasza:
Jól nézel ki a francokat :D csak egy zsírmalac - kocka vagy aki nem tud kiszakadni az online világból :D
20/38 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csuny ės kövėr sem...ha nem hiszed irj privit
2014. jún. 12. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!