Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam barátnőm és megtudt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam barátnőm és megtudta?! Többi lent:

Figyelt kérdés
Na szóval megcsaltam barátnőmet és vissza akarom szerezni mert szeretem nagyon,de ő is szeret. Nem tudom hogy tudtam megcsalni igaz részeg voltam. .Egy másik lánnyal smároltam. Ti lányok vissza mennétek a barátotokhoz ha megcsalna?! DE nem is ez aggaszt annyira hanem attol félek a legjobban ha vissza is szerezem hogy nézzek az anyja meg az apja szemébe? mit gondolnak vajon rólam? meg mit mondanék nekik? hasznos tippeket kérek, hogy szerezzem vissza biztosra mert szeretem nagyon. Meg ha vissza is szerzem mit mondjak az anyjáéknak ?
2014. jún. 11. 17:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Soha nem bocsátanék meg. Ha egyszer megtetted.. Képzeld el magadat a helyébe, te nem kattognál ezután azon ha visszamennél hozzá hogy mikor teszi meg újra? .. És ha részeg is voltál.. Ez tényleg nem kifogás ,akkor ne rúgj be vagy ne olyan helyen ha nem bírsz magaddal.
2014. jún. 11. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!